Cea mai cunoscuta romanca din Italia, Ramona Badescu, a dat din nou lovitura.

Romanca face reclama in Italia casei de bijuterii "Rosato", a carei imagine la nivel international este Demi Moore

Cu toate ca ea a afirmat recent ca este o pensionara la 37 de ani, bruneta primeste oferta dupa oferta din lumea spectacolului si a publicitatii. Ultima dintre propunerile primite si acceptate de conationala noastra a venit din partea unei case foarte importante de bijuterii, "Rosato", a carei imagine internationala este actrita Demi Moore. Cu toate ca la un moment dat parea ca se retrasese intr-un con de umbra, Ramona a revenit pe scena show-bizz-ului Italian mai puternica decat oricand.

Ea a fost aleasa varful de lance al unei campanii publicitare pe Italia pentru bijuteriile "Rosato" la o expozitie de profil in urma cu cateva saptamani la Vicenza. Romanca este gazda standului "Rosato" din cadrul primei editii a Pavilionului Expozitional Vicenza Oro. La prezentarea bijuteriilor au fost invitati Amanda Lear, fostii fotbalisti Stefano Bettarini si Roberto Baggio, dansatorul de flamenco Joaquin Cortes si, bineinteles, Demi Moore, imaginea oficiala a marcii in intreaga lume.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.