Sport 19 Martie 2012 12:41
Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost externat din Spitalul de Urgenta Floreasca.

[UPDATE]

"Voi fi mult mai atent cu viata mea. Le recomand doctorilor si antrenorilor sa-si faca o data pe an un control amanuntit. Le spun si jucatorilor acelasi lucru. Uitati-va ce s-a intamplat in Anglia cu Muamba, eu sufeream de aceeasi boala. Am avut sanasa sa fiu salvat a doua oara", a declarat Borcea la externare, potrivit OnlineSport.ro.

Cristian Borcea a fost supus, in 12 martie, unei interventii chirurgicale de by-pass pe o artera coronara blocata, fiind operat de medicul Serban Bradisteanu, seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara a Spitalului Floreasca din Capitala, cel care l-a operat in august 2011 si pe Cornel Dinu, administratorul delegat al FC Dinamo.

Bradisteanu: Starea lui Cristi Borcea este buna

Medicul Serban Bradisteanu declara, ca starea lui Cristian Borcea este buna, face exercitii usoare pe bicicleta, primeste vizite scurte, iar alimentatia lui va fi prioritar bogata in legume, fructe si branzeturi. Seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara de la Spitalul de Urgenta Floreasca l-a sfatuit pe Cristian Borcea sa devina lacto-vegetarian si sa uite de emotii la meciurile echipei Dinamo, cel putin jumatate de an de acum incolo, scrie MEDIAFAX.

Cristian Borcea nu a tinut cont de recomandarile medicilor si a urmarit, sambata, meciul Dinamo-Sportul Studentesc, scor 1-3, de la o fereastra a Spitalului de Urgenta Floreasca.
Dupa meci, el a transmis catre toti dinamovistii un mesaj prin intermediul site-ului oficial al clubului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.