Echipa nationala a Romaniei va intalni reprezentativa statului San Marino intr-un meci amical ce va avea loc la 10 august, de la ora 21.30.

Componentii nationalei Romaniei vor decola de pe aeroportul Henri Coanda luni, 8 august, la ora 17.30, la bordul unei curse charter, avand ca destinatie aeroportul din Rimini. De acolo pana in San Marino, deplasarea se va efectua cu autocarul, noteaza MEDIAFAX.

Nationala Romaniei va decola de la Rimini spre tara joi, 11 august, la ora 13.00.

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, la finalul saptamanii trecute, ca a fost informata de forul de la Buenos Aires de anularea meciului amical dintre Romania si Argentina, programat la 10 august, cu ocazia inaugurarii Arenei Nationale. Sursa citata preciza ca decizia AFA este unilaterala si abuziva si reafirma faptul ca FRF va solicita in compensatie daune materiale si morale substantiale.

Selectionerul nationalei Romaniei, Victor Piturca, a declarat, luni, ca spera sa se perfecteze meciul amical cu reprezentativa Uzbekistanului, in Austria, la 10 august, in locul celui cu Argentina, care ar fi trebuit sa inaugureze National Arena.

"Amicalul cu Uzbekistanul a cazut, s-ar putea sa jucam cu San Marino, la Rimini. Meciul cu Uzbekistanul nu se va mai juca, deoarece delegatia asiaticilor nu a putut sa-si ia viza pentru Austria", a anuntat biroul de presa al FRF.

Uzbecii au propus ca amicalul sa se joace la Taskent, urmand sa suporte cheltuielile cu deplasarea, cazarea si masa delegatiei Romaniei, dar FRF a refuzat aceasta varianta din cauza distantei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.