Atacantul Adrian Mutu l-a felicitat duminica pe campionul mondial IBF, Lucian Bute, pentru ca si-a aparat a opta oara titlul, subliniind ca cel poreclit Mr.KO a lovit exact asa cum i-a recomandat el.
"Am vazut meciul pe internet, mi-a placut cum a boxat, a lovit asa cum i-am recomandat. Lucian a demonstrat ca este campionul nostru si eu ma mandresc cu el. Mi-a placut knock-out-ul si mi-a placut si cazatura lui Mendy. Rautatile din partea unora nu ma intereseaza, tu esti un campion mondial, nu o data, ci de noua ori", i-a spus Mutu lui Bute, prezent in studio la Sport.ro, potrivit MEDIAFAX.

Adrian Mutu a afirmat ca nu este surprins de faptul ca la meciul lui Bute au asistat 10.000 de persoane: "Nu ma surprinde, cred ca daca sala era de 50.000 atatia erau. Este cel mai mare boxer a tuturor timpurilor din Romania, asa cum boxeaza el, putini au facut-o".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.