Atacantul roman Adrian Mutu va fi reprimit, de vineri, in lotul echipei Fiorentina, dupa ce la 5 ianuarie a fost scos din echipa pregatita de Sinisa Mihajlovici pentru ca a parasit un antrenament.

"ACF Fiorentina comunica faptul ca jucatorul Adrian Mutu, maine, vineri 4 februarie, va fi reprimit in lotul primei echipe si se va afla la dispozitia antrenorului Sinisa Mihajlovici", se arata pe site-ul gruparii Fiorentina, relateaza MEDIAFAX.

Mutu a fost scos din lot dupa ce a refuzat sa se antreneze pentru ca nu este lasat sa plece gratis la un alt club din Italia.
Ulterior, Mutu a sustinut o conferinta de presa in care si-a cerut scuze pentru problemele create oficialilor Fiorentinei.

"Mutu va reveni in lot in cateva zile. Nu stiu daca va face parte din echipa pentru meciul cu Parma din acest week-end. Ii dau o alta sansa, el trebuie sa castige increderea tuturor si sa confirme in teren ceea ce mi-a spus in particular. Trebuie sa munceasca si sa fie la dispozitia echipei, iar antrenorul va fi cel care va decide", a spus Della Valle, patronul AC Fiorentina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.