Adrian Mutu nu se va face niciodata "baiat cuminte" daca nu a reusit sa faca acest lucru pana la varsta de 32 de ani, este de parere Presedintele FRF.

"Mutu s-ar putea sa fie coleg cu Chivu, am auzit si e foarte bine. Nu cred ca se va face baiat cuminte niciodata daca nu s-a facut pana la 32 de ani. Poate dupa 50 de ani sa.... E problema lui daca se desparte de fratii Becali. Nu m-a intrebat pe mine cand a semnat cu ei", a declarat Mircea Sandu, potrivit MEDIAFAX.

Acesta a participat, marti, la Targu Jiu, la intalnirea reprezentantilor FRF cu membri afiliati din zona de sud-vest a Romaniei. La eveniment au participat oficiali ai cluburilor din judetele Gorj, Olt, Valcea, Arges, Dolj, Teleorman, Mehedinti, Hunedoara, Caras Severin si Timis.

Mutu a fost scos de Fiorentina din lot si de pe lista de transferur,i in urma mai multor acte de indisciplina. Ulterior, atacantul a rupt contractul de reprezentare cu firma fratilor Becali, sperand la o impacare cu sefii Fiorentinei.

Desi Inter Milano si alte cluburi din Serie A sunt interesate sa-l achizitioneze pe Mutu, Fiorentina nu doreste sa-l cedeze in Italia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.