Chiar daca pana acum a pronosticat corect toate meciurile Germaniei, nemtilor nu le-a vine sa creada ca de data aceasta caracatita Paul a prezis ca Spania va fi cea de-a doua finalista de la Campionatul Mondial din Africa de Sud.

Celebra deja pentru prezicerile sale corecte, caracatita de la acvariul din Oberhausen a gresit doar o singura data in 2008 cand a prezis ca Germania va castiga in fata Spaniei, in finala Cupei Europene, dar s-a intamplat opusul.

Nemtii s-au agatat de aceasta eroare, sperand ca reprezentativa lor va ajunge in finala Campionatului Mondial, scrie The Telegraph.

Caracatita Paul este un adevarat fenomen in Germania, iar canalele de stiri au transmis live momentul in care molusca a prezis semifinala de diseara. La aceasta editie a Cupei Mondiale, caracatita Paul a prevazut corect deznodamantul tuturor partidelor Germaniei.

“Ritualul” consta in punerea a doua steaguri in doua recipiente diferite in acvariul lui Paul si primul atins de caracatita este cel castigator.

Din pacate pentru nemti, Spania chiar a ajuns in finala Campionatului Mondial, dupa ce a invins reprezentativa lor, scor 1-0.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.