Sport 30 Aprilie 2009 15:28
Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ca validarea lui Razvan Lucescu ca selectioner al nationalei nu a intampinat niciun fel de problema, tehnicianul fiind numit in functie prin votul unanim al membrilor Comitetului Executiv. Mai multi oameni de fotbal s-au grabit sa salute numirea lui Razvan Lucescu la carma echipei nationale.
Patronul echipei FC Brasov, Ioan Neculaie, sustine ca numirea lui Razvan Lucescu in functia de selectioner este inspirata, deoarece tehnicianul este cel mai bun din bransa sa in acest moment. "Razvan Lucescu a fost ales pentru selectioner pentru ca e cel mai bun din toate punctele de vedere. S-ar putea sa fie chiar mai bun decat tatal lui, pentru ca el munceste mai mult. Sunt sigur ca el va avea si o relatie excelenta cu jucatorii, chiar daca in vestiar sunt caractere puternice", a spus Neculaie, la GSP TV.

Atacantul VfB Stuttgart, Ciprian Marica, a declarat de asemenea, dupa ce Razvan Lucescu a fost confirmat in functia de selectioner al nationalei de fotbal a Romaniei, ca el si-a dorit un tehnician tanar, cu o alta mentalitate, iar acesta are toate calitatile pentru a reusi, noteaza NewsIn. "Este adevarat ca am vrut un antrenor tanar asa cum am si la echipa de club, este mult mai bun pentru noi. Il stiu pe Razvan doar ca om, dar ca antrenor doar din auzite, de la colegi si s-au spus numai lucruri bune. Are toata sustinerea jucatorilor pentru ca vrem sa iesim din aceasta pasa neagra. Nu il cunosc, dar cred ca motivarea va fi punctul forte pentru Razvan, pentru ca are toate calitatile pentru a reusi, nu mai are nevoie de altceva", a spus Ciprian Marica la GSP TV. Atacantul a recunoscut ca se astepta la aceasta numire: "Se vehicula numele lui Razvan Lucescu inca din momentul in care a fost demis domnul Piturca, iar eu ma asteptam sa fie numit el. Discutasem si intre noi despre asta, dar nu prea mult".

Fundasul lui Sahtior Donetk, Razvan Rat, s-a aratat si el increzator in sansa lui Razvan Lucescu la prima reprezentativa: "Nu putem decat sa il ajutam pe Razvan sa isi faca treaba bine si sa obtinem cat mai multe victorii cu el pe banca. Nu am vorbit cu nea Mircea despre Razvan, pentru ca noi suntem foarte ocupati cu semifinala Cupei UEFA, dar vom avea timp sa stam si de vorba. Obiectivul pentru Razvan Lucescu este unul realizabil, putem sa ne calificam la Campionatul European din 2012. Razvan e un antrenor tanar, dar are o oarecare maturitate si cred ca va lua deciziile de unul singur, nu stiu daca se va consulta cu tatal sau".

Razvan Lucescu va fi prezentat oficial, astazi, in cadrul unei conferinte de presa, care va avea loc de la ora 11:00, la sediul FRF. La intalnirea cu presa va mai fi prezent si directorul general al federatiei, Ionut Lupescu, cel care a negociat cu Lucescu Jr.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.