Celebra revista pentru adulti a scos artileria grea pentru vanatorea de vedete.

Pentru ca fetele se lasa convinse destul de greu, Playboy apeleaza la tatii acestora pentru a obtine acordul unui pictorial fierbinte. in aceasta situatie se afla si frumoasa Andra, curtata de iepurasul cu papion chiar din ziua in care a implinit 18 ani.

O sedinta foto sexy cu una dintre cele mai iubite soliste din Romania ar fi cu adevarat o lovitura de imagine pentru celebra revista Playboy. Numai ca pentru reprezentantii publicatiei nu e deloc usor sa obtina un raspuns afirmativ de la vedeta, desi propunerea a fost deja lansata in mod oficial, in ziua in care Andra a implinit 18 ani.

Au trecut trei ani de atunci, iar Playboy nu-si ia gandul de la iubita lui Catalin Maruta. Recent, tatal solistei, care ii este si impresar, ne-a confirmat faptul ca respectiva publicatie face presiuni pentru a obtine semnatura Andrei pe contract. Asadar, reprezentantii Playboy l-au rugat pe tatal cantaretei sa-si convinga fiica sa se dezbrace de inhibitii si totodata de haine.

Neoficial, in cazul in care ar accepta oferta iepurasului cu papion, Andra ar urma sa incaseze aproximativ 15.000 de euro, bani pe care artista ar putea sa-i obtina din cateva cantari. Cert este ca Andra a lasat o portita deschisa pentru reprezentantii revistei in momentul in care si-a motivat refuzul de a aparea goala. “La 18 ani eram prea mica pentru a face acest lucru, nu ma simteam pregatita - si nici acum nu sunt. Poate, in viitor, voi accepta”, a declarat frumoasa ardeleanca in urma cu ceva timp.

Maruta trebuie sa-si dea si el acordul

Au una dintre cele mai frumoase idile din showbiz si, conform declaratiilor proprii, se indreapta cu pasi repezi spre casatorie. Andra si Maruta sunt impreuna de doi ani de zile, dar au recunoscut ca, pe cat se iubesc de mult, pe atat sunt de gelosi. Daca pe Andra o deranjeaza insistenta fanelor lui Catalin, foto dreapta, ne intrebam atunci cum ar reactiona Maruta in cazul in care iubita lui si-ar arata formele in Playboy. in mod cert, prezentatorul emisiunii “Happy Hour” de la PRO TV va avea un cuvant de spus in aceasta situatie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.