Sef de promotie la facultate, Cosmin Dima si-a deschis un cabinet stomatologic de lux in Bucuresti

Cosmin Dima, pe numele lui de scena Coffy, a fost ani la rand manechinul preferat al lui Catalin Botezatu. De curand, sarmantul barbat a schimbat macazul, caci nu degeaba a fost sef de promotie la Facultatea de Stomatologie. Pana si superba Miss Venezuela 2007 i-a trecut zilele trecute pragul cabinetului sau, “Dental Progress”, unde Coffy i-a plombat, in regim de urgenta, un dinte.

Defilarile pe podium au fost pentru Coffy atat un hobby, cat si o sursa de venit, caci, in paralel, el si-a vazut de scoala, fiind un student eminent al Facultatii de Stomatologie. Dupa ce a devenit medic cu acte in regula, el a renuntat definitiv la modeling, axandu-se exclusiv pe cariera, printre pacientii sai numarandu-se si fostele colege de breasla.

Dupa ce le-a infrumusetat zambetul mai multor manechine romance de top, s-a intamplat sa-i treaca pragul chiar si Silvana Santaella, nimeni alta decat Miss Earth Venezuela 2007: “Noroc ca mi s-a dus vestea pana in Venezuela, asa ca zilele trecute m-am trezit la cabinet cu o diva internationala. Silvana a fost invitata sambata trecuta in Club Cuando, acolo unde Catalin Botezatu si-a prezentat cea mai recenta colectie vestimentara. Superba venezuelana a sosit la Bucuresti cu o puternica durere de dinti”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.