Reprezentantii Romaniei la Concursul Eurovision, Luminita Anghel si Sistem, au primit miercuri seara - in cadrul decernarii distinctiilor revistei "VIP" pe martie - un premiu special inmanat de Ovidiu Lipan Tandarica. Chiar daca muzicienii nu au trecut de etapa de calificare in finala, eveniment ce se va desfasura abia in mai, Luminita le-a promis celor prezenti ca va incerca sa-i faca pe toti romanii sa fie mandri de evolutia ei pe scena de la Kiev si chiar sa faca "o imagine mai buna a Romaniei in lume".

Tot in domeniul muzicii, premiul Surpriza lunii i-a fost acordat lui Aurel Mitran pentru organizarea spectacolului "Tandreturi..." de la Sala Palatului cand a adus pe scena, pe langa cei patru "corifei" - Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Mircea Baniciu si Mircea Vintila - si trupele Timpuri Noi si Holograf. Dupa ce a primit premiul din mana "corifeului" Alifantis, Aurel Mitran a amintit ca a demarat proiectul "Tandreturi" in urma cu patru ani, "mai mult din gluma", din "prietenie si din dragul de a canta".
Lui Mitran i-a revenit sarcina de a inmana, la randul sau, un alt premiu Surpriza lunii trupei Timpuri Noi.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.