Luna trecuta, Andreea Balan a primit un cadou exotic din partea unei bune prietene de la vestitul concurs de dans “Dancing Around the World”.

Cu doar cateva zile inainte de Craciun, Andreea a imbracat costumul de baie si a facut plaja, intr-una din cele mai luxoase statiuni din Mexic, la Acapulco.

Pentru ca au fost extrem de apreciati in Mexic, de catre echipa tehnica de la “Dancing Around the World”, Andreea Balan si Petrisor Ruge au primit cadou, din partea producatorilor, o vacanta de cateva zile, in exoticul oras Acapulco.

Deoarece concursul s-a terminat cu doua zile mai devreme decat era programat, Andreea s-a bucurat de timpul ramas, pentru a petrece o minivacanta de vis la Acapulco, una din cele mai luxoase destinatii din lume:

“Pentru ca aveam bilet de avion de-abia peste cateva zile, am profitat de timpul liber pentru a vizita orasul Acapulco. Prietena mea mi-a inchiriat un apartament superb, intr-o zona de lux a orasului. Nu imi venea sa cred ca mai sunt cateva zile pana la Craciun, iar eu ma bronzam la peste 30 grade Celsius, cand in tara ningea neincetat. A fost ciudat sa vad muntele si marea la un loc. M-am distrat de minune si vreau sa ma intorc curand acolo”, a declarat Andreea, pentru Click!

Desi concursul i-a tinut pe concurenti cu sufletul la gura, perechea formata din Andreea Balan si Petrisor Ruge a facut performanta, ocupand locul II la concursul “Dancing Around the World”. Alaturi de ei, au mai participat noua perechi de dansatori, multe dintre ele profesioniste, din Ecuador, Paraguay, Panama, Columbia, Argentina, Slovacia, Mexic, Costa Rica.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.