„SA AIBA PARTE DE COPII FRUMOSI!“

Manechiul Catrinel Menghia, fosta iubita a solistului Razvan Fodor de la Krypton , se va casatori anul acesta cu italianul Massimo Brambati, sfatuitorul de taina al lui Adrian Mutu si fost fotbalist.
La un an de cand s-a despartit de solistul trupei Krypton, Menghia isi va intemeia o familie alaturi de noul sau iubit italian. Chiar daca Razvan a fost destul de zdruncinat dupa separare, acum pare impacat cu ceea ce s-a intamplat si ii ureaza celei cu care a impartit si bune, si rele toata fericirea din lume si casa de piatra.

PRIMA IUBIRE

Povestea de dragoste dintre Catrinel si Razvan s-a infiripat cand aceasta avea doar 16 ani. Relatia lor parea ca se indreapta spre oficializare, insa, dupa ce manechinul a implinit 18 ani, cei doi s-au despartit. Cariera a trecut pe primul plan in clipa in care Menghia a devenit noua imagine internationala a lenjeriei intime "Georgio Armani". Gurile rele au vorbit despre faptul ca romanca noastra l-ar fi parasit pe Fodor pentru Angelo Bonsignore, un alt italian de familie buna, amic cu designerul Georgio Armani.

ROCHIE DE LA BOTEZATU

Massimo a remarcat-o pe Catrinel pe podium si, uluit de frumusetea ei, a facut tot posibilul sa o cunoasca, ceea ce s-a si intamplat la o petrecere privata. Superbul model locuieste in Italia impreuna cu Massimo de mai bine de un an si de curand acesta a cerut-o de nevasta. Catrinel Menghia este atat de indragostita incat refuza sa mearga la chefuri mondene pentru a-i gati iubitului ei. Alesul a fost deja prezentat parintilor viitoarei mirese in luna septembrie a anului trecut. Se pare ca nunta va avea loc undeva in zona lacului Como si va fi un eveniment restrans, la care vor fi prezenti prieteni apropiati si rude. Viitoarea doamna Brambati s-a decis sa imbrace in ziua cea mare o rochie scurta si simpla a creatorului de moda Catalin Botezatu. Deloc pretentioasa, Catrinel isi doreste foarte mult o casa mica de vacanta in care sa stea cat mai mult cu Massimo.

Razvan Fodor:

"Nu pot decat sa ii urez casa de piatra. Eu nu am mai tinut legatura cu ea, asa ca nu il stiu pe viitorul ei sot. Sper sa aiba parte de un barbat exact asa cum si-l doreste ea, de copii frumosi si de multa fericire. Le merita. Ii urez tot binele din lume. A trecut suficienta vreme de cand relatia noastra s-a incheiat ca sa ii urez toate aceste lucruri cu detasare".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.