Batalia anti-playback dusa de Catalin Maruta a reusit sa afecteze cateva personaje din show-biz-ul autohton. Unul dintre aceste personaje este reprezentat de Anna Lesko, care tot refuza de mai bine de un an de zile invitatia lui Catalin la emisiunea pe care el o modereaza.
Mai mult ca sigur ca se teme de rautatile pe care acesta i le-ar putea adresa. Totusi, surprinzator este faptul ca Anna a mai fost invitata lui Catalin si chiar a cantat in direct. Bine, rau, dar a cantat. insa, de cand Maruta a inceput sa faca aluzii la adresa ei aproape in fiecare emisiune, Anna Lesko a inceput sa-l considere pe acesta un adevarat dusman. Ca urmare, faptul ca acesta o invita in emisiune de un an de zile, iar ea refuza constant.

Partea mai proasta este ca, in ciuda campaniei anti-playback dusa impotriva sa, Anna Lesko are foarte multe concerte, ea fiind foarte solicitata pentru diverse spectacole in toata tara. Asta si datorita faptului ca este impresariata de unul dintre cei mai buni impresari din tara. Recent, presa a dat in vileag faptul ca Anna Lesko face play-back chiar si la nunti, unde prefera mai degraba sa ofere invitatilor un show-semierotic alaturi de dansatoarele sale, decat sa incante nuntasii cu vocea ei. in aceeasi categorie mai pot intra multe alte vedete din muzica romaneasca, in special cantarete sau trupe de fete, care prefera sa se dezbrace, in loc sa cante. Desi le-ar putea face pe amandoua foarte bine, unele dintre ele.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.