Scandalul rasunator de anul trecut nu le-a descurajat pe Mihaela si Gabriela Modorcea si, chiar daca au stat destul de putin pe acasa, au pregatit cinci piese pentru preselectia de anul acesta.
Doua dintre ele sint creatii proprii, celelalte trei apartinind unor cunoscuti compozitori din strainatate: germanul Dieter Bohlen, suedezul Thomas Gustafsson (anul trecut, piesa lui a ocupat locul V la Eurovision) si maltezul Philip Vella (autorul cintecului care a marcat intrarea Maltei in Uniunea Europeana, in 2004).

Dupa ce au inregistrat cu Dieter Bohlen in Germania, pentru Sony BMG, fetele de la Indiggo au zburat la New York, unde s-au intilnit cu producatorul Tommy Mottola si cu sotia acestuia, cintareata Thalia. Desi se mai afla la New York si la aceasta ora, Gabriela si Mihaela sint la curent cu preparativele in vederea preselectiei. Faptul ca data pina la care se pot face inscrieri s-a aminat cu doua zile pentru ca unii concurenti nu aveau gata materialul (?) reprezinta deja un lucru ciudat. Oare, vom avea saminta de scandal si anul acesta?


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.