SECRETE. Legendarul octogenar Hugh Hefner, al carui nume este legat de revolutia sexuala din intreaga lume si de lansarea celebrei reviste pentru barbati "Playboy", a dezvaluit recent pentru revista "National Enquirer" care este secretul tineretii fara batranete.

"Daca esti sanatos, varsta e doar o conventie. Ma simt mai tanar azi decat acum 15 ani", spune Hefner care isi traieste cea mai frumoasa perioada a vietii alaturi de iubitele sale Holly, Bridget si Kendra.
La 80 de ani, Hefner are o avere estimata la peste 425 de milioane de dolari si afaceri prospere in televiziune si cinematografie. Sursa vitalitatii sale sunt insa cele trei iubite: Holly, in varsta de 26 de ani, Bridget, de 32 de ani, si Kendra, de 21 de ani, cu care imparte resedinta Playboy din Beverly Hills. "Cred ca relatiile cu oameni tineri te pastreaza tanar. Nu stiu daca sexul este mai bun decat acum 20 de ani, dar viata este cu mult mai buna", marturiseste Hefner, miliardarul care a adunat in palmaresul sau relatii intime cu peste 2.000 de femei. Dupa ce a experimentat viata alaturi de mai multe iubite, a ajuns la concluzia ca trei este numarul ideal.

Desi crede in tinerete fara batranete, stie ca viata fara de moarte este o utopie. De aceea s-a gandit ca, dupa moartea sa, cei trei iepurasi Playboy sa duca o viata fara griji si sa primeasca peste patru milioane de dolari, din care trei milioane ii vor reveni preferatei sale, Holly. Intr-un interviu recent, Hefner a declarat ca vrea sa fie inmormantat langa Marilyn Monroe, vedeta care a asigurat notorietatea revistei "Playboy" cu un pictorial intrat in istorie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.