Dupa eliberarea rezultatelor expertizei tehnice si psihiatrice, avocatii lui Serban Huidu au o noua strategie pentru a obtine o pedeapsa mai mica.

Desi expertiza criminalistica stabileste ca masina condusa de Huidu a ajuns pe contrasens, fara urme de derapaj, avocatul lui vrea sa demonstreze contrariul, incercand probabil sa-i obtina o pedeapsa mai mica.

Expertiza criminalistica a accidentului a stabilit ca masina condusa de Serban a ajuns pe contrasens din vina soferului care fie a vrut sa depaseasca, fie n-a fost atent si a pierdut controlul directiei.

Cu toate acestea, Huidu tine sa demonstreze totusi ca la baza accidentului a stat un derapaj al masinii sale, conform stirileprotv.ro.

Incearca sa demonsteze asta prin calcule tehnice realizate de un expert criminalist angajat de el. Serban Huidu este acuzat de ucidere din culpa in forma agravata dupa ce in octombrie anul trecut a ucis cu masina trei persoane care circulau regulamentar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.