Funeraliile lui Whitney Houston au avut o durata de trei ore si jumatate, timp in care cei mai apropiati prieteni si asociati ai divei au omagiat-o cum au putut mai bine.

Dintre toate discursurile, cel mai emotionant ni s-a parut a fi cel tinut de Kevin Costner. Acesta a vorbit atat despre sine, cat si despre Whitney pentru a sublinia legatura pe care o aveau. O legatura care, in cuvintele actorului, era bazata pe experienta unei vieti in sanul bisericii.

Un moment tensionat a fost evitat inainte ca evenimentul sa inceapa. Bobby Brown a fost invitat in ultimul moment la ceremonia din biserica baptista New Hope, orasul Newark. Rapperul a ajuns insotit de alte noua persoane.

Familia Houston i-a dat voie sa ramana, insa anturajul sau trebuia sa plece. Bobby Brown a refuzat sa ramana la inmormantare fara prietenii sai, a trecut pe la cosciugul lui Whitney si a plecat in liniste, relateaza Rolling Stone.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.