Postul de televiziune american NBC are asa de mare incredere in febra vampirilor care a cuprins lumea incat vrea sa produca un nou serial despre primul vampir.

O alta dovada a increderii lui NBC in puterea vampirului de a face bani este faptul ca pentru acest proiect de televiziune s-a semnat o intelegere "script-to-series". Daca directorilor de la NBC le place scenariul care va rezulta, atunci noul serial va intra direct in productie, fara sa mai fie filmat un episod pilot, relateaza craveonline.com.

Scenariul va fi scris de Cole Haddon si conform surselor din industrie, actiunea va avea loc in la sfarsitul secolului XIX. Povestea seriei este descrisa ca "O combinatie intre The Tudors si Legaturi Periculoase, prezentata sub forma unui soap-opera international care este tineresc, sexy si supranatural". Oare Dracula va face o oprire si in Transilvania anilor 1890?

NBC este de asemenea foarte interesat sa vanda drepturile de difuzare in strainatate din avans, mizand pe faptul ca vampirii sunt sexy oriunde in lume, nu doar in SUA.

Ce parere ai despre o noua iesire a lui Dracula in lumina reflectoarelor? Crezi ca serialul va fi bun?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.