Blake Lively, protagonista blonda a serialului "Gossip Girl: Intrigi la New York", este noua iubita a actorului american Leonardo DiCaprio, potrivit unor articole aparute in presa internationala.

Desi s-a despartit doar in urma cu cateva saptamani de top modelul israelian Bar Rafaeli, dupa o relatie care a durat peste cinci ani, actorul din Inception, a fost fotografiat, duminica, in orasul italian Portofino, in timp ce manca inghetata alaturi de actrita Blake Lively.

Cei doi actori au putut fi vazuti impreuna si la Cannes, saptamana trecuta, in timp ce se imbratisau pe un iaht, informeaza radaronline.com.

"Blake este exact genul de femeie care-i place lui Leo. Lui ii plac blondele cu picioare lungi si un zambet larg pe chip, iar Blake se incadreaza perfect in acest profil",
a declarat o sursa pentru revista italiana Grazia.


DiCaprio, in varsta de 36 de ani, a avut o relatie de peste cinci ani, marcata de cateva despartiri, cu modelul israelian Bar Rafaeli, in varsta de 25 de ani, dupa ce s-a despartit de un alt model celebru, brazilianca Gisele Bundchen, in anul 2005.
  • Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai talentati actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat in epoca un copil minune. Printre primele sale filme se numara "What's Eating Gilbert Grape" (1993), unde a jucat alaturi de Johnny Depp, si "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A cunoscut un mare succes la public dupa ce a jucat in "Romeo si Julieta", in 1996. In ultima vreme, DiCaprio s-a specializat in biografii ale unor mari personalitati. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviatiei Howard Hughes, in "Aviatorul", care i-a adus, in 2005, a doua dintre cele trei nominalizari la premiile Oscar. Actorul a mai jucat in "Cartita" (2006) si "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar si in cel mai nou film al lui Christopher Nolan - "Inceputul/ Inception", lansat in cinematografe in 2010.
  • Dupa ce a devenit celebra gratie rolului din serialul "Gossip Girl: Intrigi la New York", actrita Blake Lively, in varsta de 23 de ani, s-a remarcat si in cateva lungmetraje, precum "Vietile secrete ale Pippei Lee", "New York, I Love You", "Orasul/ The Town" si "Green Lantern".

Sursa foto: radaronline.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.