Actorul american Leonardo DiCaprio si iubita sa, modelul israelian Bar Rafaeli, au decis sa se desparta, dupa ce au ajuns la concluzia ca niciunul dintre ei nu doreste sa se casatoreasca.

Actorul si iubita sa, care au avut o relatie de peste cinci ani, au decis saptamana trecuta sa se desparta, dupa ce au realizat ca niciunul dintre ei nu este pregatit pentru a se casatori, informeaza contactmusic.com.

"Despartirea lor a fost amiabila, ei au ramas in continuare prieteni si continua sa vorbeasca unul cu celalalt. Considera ca s-au maturizat in feluri diferite si vietile lor au mers pe drumuri diferite",
a declarat o sursa pentru New York Post.

"Niciunul nu este pregatit pentru o casatorie, amandoi sunt foate ocupati cu carierele lor care i-au purtat in directii diferite
", a adaugat aceeasi sursa.

Aceasta nu este prima despartire a celor doi. Leonardo DiCaprio si iubita sa, top modelul australian, Bar Rafaeli, in varsta de 25 de ani au decis sa se desparta si in 2009. Dupa ce au locuit timp de sase luni in resedinte separate, cei doi au hotarat anul trecut sa se impace si sa formeze din nou un cuplu.

Leonardo DiCaprio, in varsta de 36 de ani, a declarat recent ca nu este sigur daca se va casatori vreodata, deoarece a vazut prea multe casnicii destramandu-se in ultima perioada.

"Nu stiu daca ma voi casatori vreodata. Am vazut prea multe casnicii, despre care se spunea ca erau fericite, destramandu-se. Am fost la fel de socat ca toti ceilalti. Nimeni nu poate sa priveasca casniciile altor oameni si sa le judece. Nu cunosc vietile particulare ale actorilor cu care lucrez. Stiu doar daca ei sunt actori buni sau regizori buni", a explicat actorul american.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.