Trupa Take That a facut cele mai mari vanzari de pe site-ul Amazon.co.uk in 2010.

Formatia a reusit sa intreaca nume precum The Beatles si Michael Jackson si a fost declarata "Best-selling Music Act", pe site-ul Amazon.co.uk.

Potrivit aceshowbiz.com, ultimul album al trupei, "Progress", a stat in fruntea tuturor topurilor britanice inca de la lansarea din noiembrie, vanzandu-se deja in peste 1,8 milioane de copii.

Vanzarea "Progress" prin intermediul Amazon, combinata si cu scorurile atinse de trupa din lansarile precedente, a reusit sa plaseze Take That pe locul 1 in topul efectuat de platforma. Pe locul 2 s-au plasat The Beatles, urmati pe 3 de Michael Jackson.

Vice-presedintele departamentului de media al Amazon, Christopher North, a declarat: "Ce s-a intamplat in acest an este o dovada clara a cresterii constante pe care Take That a avut-o in ceea ce priveste popularitatea sa". "Eu as zice ca este o dovada a popularitatii lui Robbie Williams. Sa nu uitam ca "Progress" este primul album realizat alaturi de el, de dupa despartirea din 1995.", a mai adaugat acesta.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.