Brad Pitt va fi producatorul unui film in care legenda vampirului Dracula este asociata, din nou, cu domnitorul Vlad Tepes, pe baza unui scenariu scris de actorul Charlie Hunnam, informeaza presa de specialitate din SUA.

Pelicula se va numi "Vlad" si va fi realizata de casa de productie Summit Entertainment, in regia lui Anthony Mandler, care a lucrat pana acum la videoclipuri cu artisti ca Rihanna sau Eminem. Compania de productie a cumparat drepturile asupra scenariului cu ceva timp in urma, insa a asteptat ca Mandler sa se alature echipei, relateaza NewsIn.

In 1994, Brad Pitt a fost protagonistul unei alte productii cu vampiri - "Interview with the Vampire", in care a jucat alaturi de Tom Cruise si Christian Slater.

Pana in prezent, legenda lui Dracula a inspirat peste 100 de filme. Cele mai populare dintre acestea sunt pelicula din 1931, cu Bela Lugosi in rolul principal, si cea realizata in 1992 de Francis Ford Coppola, in care a jucat Gary Oldman.

Majoritatea scenariilor au avut ca punct de plecare romanul "Dracula", scris de irlandezul Bram Stoker.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.