Pelicula "New Moon", continuarea idilei cu vampiri in care joaca noul sex simbol de la Hollywood, Robert Pattinson, este pentru a doua oara lider al box office-ului de weekend din SUA, cu incasari de 42,5 de milioane de dolari, potrivit Internet Movie DataBase (IMDB).
Inspirat de un roman fantastic scris de Stephenie Meyer, "New Moon" este o poveste romantata, cu accente de thriller, care continua aventurile tanarului vampir interpretat de britanicul Robert Pattinson. Primul film din aceasta serie, "Twilight", a fost lansat acum un an si a realizat, numai in SUA, incasari de peste 190 de milioane de dolari, dupa ce in pelicula s-au investit 37 de milioane, potrivit NewsIn.

Urmatoarele locuri in box-office-ul american sunt ocupate de pelicula "The Blind Side", regizat de John Lee Hancock, cu Sandra Bullock si Quinton Aaron in distributie, povestea unui tanar fara casa care ajunge un fotbalist celebru, care a realizat incasari de 40,1 milioane de dolari si de thriller-ul "2012", regizat de Roland Emmerich, care descrie sfarsitul lumii anuntat de civilizatia maya folosind o explozie de efecte speciale, cu incasari de 18 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.