Daciana Sarbu, deputat PSD de Arges, este, de cateva luni bune, iubita DJ-ului Radio 21 Mihai Morar.

Cei doi si-au ascuns relatia amoroasa destul de bine, pentru ca abia dupa patru luni sa se afle care este adevarul. Daciana si Mihai au aparut impreuna in public pentru prima oara miercuri seara in club Bamboo. Pe malul Lacului Tei au avut loc doua prezentari de moda al caror prezentator a fost chiar DJ-ul de la Radio 21. Cei doi indragostiti nu s-au ferit sa isi afiseze dragostea. S-au fotografiat impreuna si au raspuns afirmativ tuturor celor care ii intrebau daca sunt intr-adevar impreuna.

A DAT PE EL 35 DE MILIOANE

La originile relatiei lor de iubire sta Targul de Barbati, organizat in luna martie, tot la clubul Bamboo. Atunci au fost scosi la licitatie sase dintre cei mai "vanati" burlaci ai momentului: Dan Chisu, Cristian Boureanu (PNL), Alexandru Mazare (PSD), Ionut Chermenschi (Prima TV), Mihai Morar (Radio 21) si Tiberiu Balan (Sportul Studentesc). Mihai Morar a creat o adevarata lupta intre doua femei de succes, insa din domenii diferite, deputatul PSD Daciana Sarbu si cantareata Carmen Serban.

Mihai a incins spiritele mai ales dupa ce a declarat: "Azi recunosc oficial! Sunt lesbiana! Iubesc prea de tot femeile", iar Daniel Buzdugan l-a asemanat foarte mult cu Anna Lesko: "Cum i se lipesc banii de mana, cum i se topesc". Cele doua licitatoare au ridicat suma la 35.120.000 de lei, castigatoare fiind Daciana Sarbu. Ea a trebuit astfel sa ia cina impreuna cu Mihai. Atunci s-a aprins si dragostea. Din luna martie ei sunt nedespartiti.

BILA NEAGRA DE LA TURCESCU

Daciana Sarbu a mai cazut in trecut in bratele unui alt barbat celebru, Robert Turcescu. Cei doi s-au cunoscut anul trecut la emisiunea lui Turcescu, la care ea a fost invitata. Robert a intrebat-o atunci pe blonda PSD-ista daca poate explica ce este NATO, la care reactia tinerei politiciene a fost de dat din umeri. Din acest motiv ea a primit "cadou" o bila neagra. In urma cu cateva luni, Turcescu si-a gasit o noua iubita, cantareata Oana Sarbu.

ORBITI DE LUCIUL NICOLETEI

Daciana si Mihai Morar au participat miercuri seara la un eveniment de moda la clubul Bamboo. Morar, pe post de prezentator al spectacolului, a invitat publicul sa admire luciul Nicoletei Luciu. Vedetea Pro TV a defilat in costume de baie si haine Polo garage. Printre manechine s-au numarat si Miss Playboy 2005, si Miss Bikini World, concurs castigat de o frumoasa romanca.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.