Prezenti pe covorul rosu de la Grauman's Chinese Theatre din Hollywood, unde avea loc premiera ultimului film a lui Brad Pitt, Angelina Jolie l-a ignorat total pe acesta, incercand sa fie mereu in centrul atentiei.
"Imediat ce a coborat din masina, Angelina l-a lasat in spate pe Brad. A semnat autografe pentru fani de una singura si nici macar nu s-a deranjat sa se intereseze unde este Brad", a declarat un martor pentru In Touch.

Se presepunea ca va fi noaptea lui Brad, avand in vederea marea premiera, dar Angelina a atras intreaga atentie atat prin atitudine cat si prin tinuta ei foarte sexy. Actrita a defilat pe covorul rosu imbracta intr-o rochie neagra de piele si pantofi Christian Dior, pe cand Brad a purtat un costum simplu, negru.

Brad chiar s-a pregatit pentru noaptea premierei, prietenii aporpiati dezvaluind ca actorul s-a dus chiar si la dermatolog si dentist pentru a arata cat mai bine. Dar din pacate Brad nu a avut deloc parte de atentia asteptata.

Angelina a cochetat pana si cu ziaristii, care au intreband-o daca i-ar placea sa joace alaturi de Brad intr-un nou film, actrita raspunzand vag: "As vrea, insa avem multi copii de crescut".

"Brad parea suparat, incerca sa o ia pe Angelina de langa ziaristi. Era nervos ca ea vorbeste asa de mult" a mai spus sursa citata.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.