LifeStar 8 Iulie 2009 18:25
Mustrat de constiinta, dupa moartea cantaretului, Jordan Chandler a recunoscut ca Michael Jackson nu l-a atins niciodata si ca a mintit pentru ca tatal sau l-a obligat sa o faca.
In 1993, Jordan Chandler, in varsta de 13 ani, a spus politiei ca Michael Jackson l-a obligat sa intretina relatii sexuale cu el si le-a dat acestora o descriere detaliata a partilor intime ale cantaretului, care au dus la o perchezitie corporala traumatizanta pentru cantaret.

Cazul a fost solutionat in afara Curtii de Justitie, iar Jackson a platit familiei lui Chandler 22 de milioane de dolari. Cu toate ca scandalul s-a solutionat, Michael Jackson, daramat emotional si fizic, a inceput sa ia antidepresive care, in timp, l-au dus spre dependenta.

Adevarul a iesit la iveala abia dupa moartea cantaretului


Michel Jackson s-a confruntat cu emblema de “pedofil” pentru restul vietii, dupa acuzatiile lui Chandler, desi a facut tot posibilul pentru a demonstra contrariul.

Acum, dupa moartea megastarului, napadit de remuscari, Jordan Chndler a decis sa spuna adevarul:

Nu am intentionat niciodata sa-l distrug pe Michael, dar tatal meu m-a pus sa spun numai minciuni. Acum nu mai pot sa ii spun lui Michael cat de rau imi pare pentru cat rau i-am facut si nici nu mai pot spera ca el sa ma ierte”, a declarat Jordan Chandler pentru Smaknews.

Declaratiile tanarului de acum dau sens unei inregistrari a tatalui sau descoperita pe vremea procesului. Atunci, Even Chandler, tatal lui Jordan spunea: “Daca mergem mai departe cu asta, vom castiga <in stil mare>. Nu am cum sa pierd. O sa obtin tot ce vreau si el va fi distrus pentru totdeauna!”, spunea Tatal lui Jordan intr-o inregistrare.

Jordan a declarat ca tatal sau l-a pus sa spuna ca Jackson l-a atins in zonele intime, l-a sarutat si a intretinut chiar si relatii sexuale cu el.

Acum, pentru prima data, nu mai suport sa mint. Michael Jackson nu mi-a facut nimic, totul a fost o minciuna a tatalui meu care vroia sa scape de saracie”, a declarat Jordan, insa mult prea tarziu pentru a-i oferi liniste cantaretului pentru toate traumele suferite din cauza acuzatiilor nedrepte.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.