Goana dupa fotografiile bebelusilor de vedete a devenit o afacere profitabila atat pentru parinti cat si pentru reviste. Cu cat fanii sunt mai interesati de viata starurilor preferate, cu atat suma ceruta pentru primele instantanee cu nou-nascutii lor sunt mai mari.

Din 1989, cand prima poza cu bebelusul lui Lisa Marie Presley a fost vanduta pentru 100.000 de dolari, si pana astazi, s-a ajuns la sume exorbitante, de milioane de dolari, si asta pentru ca populatia cere.

Multi spun ca nu-i intereseaza, ca sunt banale stirile despre viata personala a vedetelor, dar inauntrul fiecaruia dintre noi mocneste o curiozitate greu de stapanit. Daca nu s-ar cere nu s-ar da, nu? Astfel cum se explica interesul unor reviste de a arunca peste zece milioane de dolari pentru a avea in exclusivitate prima poza cu gemenii cuplului Brangelina sau ai cantaretei Jennifer Lopez?

Top 12 cele mai scumpe fotografii cu bebelusi celebri

1. De departe cei mai multi bani de pe urma fotografiilor cu nou-nascutii i-a incasat celebrul cuplu Jolie-Pitt. Prima fotografie cu gemenii Vivienne Marcheline si Knox Leon a fost vanduta pentru 14 milioane de dolari revistelor Hello si People.

2. Locul doi este destinat tot cuplului Brangelina care a vandut prima poza cu Shiloh, primul copil biologic al cuplului, revistei People pentru o suma cuprinsa intre 5 si 7 milioane de dolari.

3. Urmatorii bebelusi celebrii care au avut mare cautare sunt gemenii lui Jennifer Lopez: Emme si Max care au primit sase milioane de dolari de la revista People pentru prima lor poza.

4. Pentru a avea in exclusivitate prima poza cu Levi, primul copil al actorului Matt McConaughey, revista OK! a scos din buzunar nici mai mult nici mai putin de trei milioane de dolari.

5. Aproape de jumatatea topului, revine cuplul Jolie-Pitt care a primit de la revista People suma de doua milioane de dolari pentru prima poza cu micutul vietnamez Pax Thien pe care l-au adoptat in 2007.

6. Tot pentru doua milioane de dolari a achizitionat si revista Ok! prima fotografie cu Dannielynn, fiica celebrei Anna Nicole Smith care s-a stins din viata pe 8 februarie 2007.

7. Christina Aguilera si sotul ei Jordan Bratman au vandut prima poza cu cel de-al doilea fiu al lor, Max, revistei People pentru 1,5 milioane de dolari.

8. Cateva luni mai tarziu, Jesica Alba a vandut tot pentru 1,5 milioane de dolari revistei Ok! prima fotografie cu fiica sa Honor Marie.

9. Tot in vara anului trecut, revista Ok! a mai scos un million de dolari din buzunar si a achizitionat si prima fotografie cu Maddie Briann, fiica lui Jamie Lynn, sora cantaretei Britney Spears.

10. Tot un milion de dolari, dar de data aceasta din contul revistei People, a primit si Nicole Richie pentru prima fotografie cu fiica ei Harlow Winter.

11. Din top nu putea lipsi nici primul baietel al cantaretei Gwen Stefani, Kinsgton, a carui prima fotografie a fost achizitionata de catre revista OK! contra sumei de 575.000 de dolari.

12. Fotografia primului copil al cuplului Britney Spears - Kevin Federline, Sean Preston, a fost cumparata de revista People pentru 500.000 de dolari.

Sursa foto: Northfoto


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.