Iaurtul este un aliment delicios care poate transforma orice preparat într-o mâncare cremoasă și plină de savoare. Chiar dacă rezultatul merită orice efort depus, poți întâmpina probleme atunci când îl folosești deoarece se coagulează repede și poate avea un aspect neplăcut. Astfel, îți recomandăm să ții cont de aceste 3 lucruri data viitoare când folosești iaurtul pentru gătit.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Martie 2021 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.