1. Amestecă într-o singură direcție!
1/3
Pentru a evita obținerea unui iaurt granulos, este esențial să amesteci în el într-un singur sens. Acest lucru o să îi ofere mâncării un aspect mai plăcut și astfel nu riști să separi proteinele.
2. Atenție la temperatură!
2/3
Un lucru de care trebuie să ții cont atunci când gătești cu iaurt este faptul că acesta trebuie scos din frigider și lăsat un timp la temperatura camerei înainte de a fi folosit în mâncare!
3. Grăsimea este importantă!
3/3
Atunci când gătești cu iaurt, încearcă să alegi unul cât mai gras deoarece acesta protejează proteinele de căldură și astfel, este împiedecată coagularea!
Iaurtul este un aliment delicios care poate transforma orice preparat într-o mâncare cremoasă și plină de savoare. Chiar dacă rezultatul merită orice efort depus, poți întâmpina probleme atunci când îl folosești deoarece se coagulează repede și poate avea un aspect neplăcut. Astfel, îți recomandăm să ții cont de aceste 3 lucruri data viitoare când folosești iaurtul pentru gătit.