Somonul de cultura trebuie evitat. Somonul din crescatorii este contaminat cu pesticide si tot felul de substante chimice, toxice pentru organism.
Consumul de alcool este a doua sursa cauzatoare de cancer, dupa fumat.
Uleiurile vegetale sunt uleiurile hidrogenate. Pana a ajunge la varianta pe care o consumam, uleiul trece printr-o serie de procese chimice care fac din el un aliment cu potential cancerigen.
Rafinarea cerealelor pentru a se obtine faina alba duce la distrugerea nutrientilor si la transformarea acestora in alimente nocive pentru sanatate.
Alimentele conservate din comert (sarate, afumate sau murate) pot fi generatoare de cancer.
Floricelele de porumb clasice, facute in ceaun, nu sunt problmetice. Dar daca optam pentru varianta care se face la microunde, atunci lucrurile se schimba. Punga in care sunt boabele de porumb este captusita cu o substnata chimica ce poate duce la aparitia cancerului.
Chipsurile de cartofi contin grasimi trans, arome artificiale, conservanti, conservanti, coloranti, acrilamida si multi alti aditivi cu potential cancerigen.
Stim cu totii cat de nociva a devenit mancarea in zilele noastre. Insa sunt anumite alimente care prezinta un potential mai mare de pericol pentru sanatate decat altele. Iata cateva dintre ele.