Catehina din ceaiul verde este o substanta flavonoida care ajuta la blocarea dezvoltarii tumorilor si interfereaza cu substanta chimica care duce la inflamarea celulelor din sange, potrivit
sfatulparintilor.ro.
Fructe si legume proaspete
4/5
Fructele si legumele proaspete aduc o sumedenie beneficii organismului. Ele contin substante care inhiba dezvoltarea inflamatiilor si contribuie la reducerea celulelor cancerigene.
Datorita antioxidantilor pe care ii contine, turmericul are nenumarate beneficii pentru sanatate. Potrivit celor mai recente studii, inhiba formarea metastazelor.
Carotenoidele si licopenul din rosii sunt substante care produc in organism mediatori chimci care reduc inflamatiile din corp.
Resveratrol (Struguri)
2/5
Reversatorul este o substanta care se gaseste in struguri si ajuta la reducerea dezvoltarii celulelor canceroase si precanceroase.
9AM.ro va prezinta cinci alimente cu efecte uimitoare in distrugerea celulelor canceroase.