Te-ar putea interesa și:

Creaza-ti cont cu un singur click

Aboneaza-te prin   
sau prin email

Login

Autentifica-te prin
sau prin email

Nu ai cont? Aboneaza-te

11 informatii cu care sa-ti uimesti prietenii

youtube.com

1. Sotia lui Bob Marley, Rita, a fost impuscata in cap in timpul incercarii de asasinare a cantaretului. Dar dread-urile groase i-au salvat viata.

1/11
facebook.com

2. In Palmitas - Mexic, exista un sat in care tinerilor li s-a dat permisiunea sa foloseasca graffitii pentru a picta peretii. Au proiectat un curcubeu urias, ceea ce a dus la o scadere drastica a violentei din zona.

2/11
BoredPanda

3. Ciorile care traiesc in zone urbane isi pun nucile in drum ca sa fie sparte de masinile care trec. Apoi asteapta rabdatoare sa fie deschise si le mananca. Sunt considerate foarte destepte, pe locul 5 in topul animalelor inteligente si cam la acelasi ni

3/11
reddit.com

4. Cea mai mare pestera din lume se afla in Vietnam si este atat de imensa incat are propriul rau, propria jungla si propriul climat.

4/11
Project ARA

5. Google lucreaza la un nou telefon cu parti schimbabile, ca sa iti upgradezi si sa-ti repari componentele defecte, fara sa fii nevoit sa iti mai cumperi alt telefon vreodata.

5/11
youtube.com

6. In 1988, Israel Kamakawiwo'ole a sunat la un studio la 3 dimineata, rugandu-i pe proprietari sa il lase sa inregistreze o piesa. Din fericire acestia au acceptat, iar 15 minute mai tarziu artistul a venit cu ukulelele, inregistrand "Over the rainbo

6/11
vk.com

7. In secolul 19, in Marea Britanie era considerat o ilegalitate sa te sinucizi. Daca erai prins, erai pedepsit prin spanzurare...

7/11
facebook.com

8. Studiile au aratat ca sandwich-urile sunt mai bune atunci cand alti oameni le pregatesc pentru tine. Cand gatim propria mancare, ne obisnuim cu mirosul si alimentul nu mai are gustul la fel de bun.

8/11
facebook.com

9. Bill Murray obisnuieste sa se plimbe pe strazile din New York, intrand la petreceri la nimereala si dand oamenilor sfaturi parintesti.

9/11
BoredPanda

10. Pisicile dorm aproximativ 2/3 din viata. Asta inseamna ca o pisica in varsta de 9 ani a fost treaza vreo 3 ani.

10/11
facebook.com

11. Cand avea 7 ani, Vin Diesel impreuna cu niste prieteni au intrat prin efractie intr-un teatru din New York pentru a-l vandaliza. In loc sa cheme politia, directorul teatrului le-a oferit scenarii si i-a bagat intr-o piesa de teatru. Acesta a fost prim

11/11

De multe ori ne gasim in ipostaza in care nu stim ce sa mai adaugam la o conversatie. 9AM.ro a pregatit pentru dumneavoastra o galerie de care va puteti folosi in astfel de momente.

Ultima ora din Incredibil pe 9AM

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de mai jos

sau mai rapid pe