A avut 690 de litri, suficient cat sa poata hrani 2.000 de persoane, si a fost facut in iunie 2010 la Highland Games din Cupar, Marea Britanie, scrie
Mirror. Pentru acest fel de mancare au fost folosite aproximativ 80 de kilograme de fulgi de ovaz si un bol special inalt de 1,5 metri inaltine si care a fost pregatit terciul. Apa pentru terci a fost adaugata din cisterna pompierilor inainte ca amestecul sa fie fiert si lasat sa stea pentru cateva ore.
Pentru acest fel de mancare a trebuit ca sapte experti brutari din Hovis, Marea Britanie, sa lucreze 49 de ore ca sa pregateasca si coaca cea mai mare budinca de acest fel. Aceasta a avut 1.500 de kilograme si circa 2 metri pe 1.5 si a fost realizata din 1.000 de felii de paine, 70 de mere si 56 de oua.
- Placinta cu carne (Cornish Pasty)
In august 2010, o echipa de sase brutari din Cornwall a realizat o placinta cu carne lunga de 4,5 metri care cantarea circa o tona. Pentru aceasta s-au folosit 165 de kilograme de carne de oane si saci intregi de cartofi, ceapa si telina.