Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru ziua de joi, 29 decembrie. Climatologii au anunțat cum va fi vremea în țară și la munte. Temperaturile vor crește în toată țara, iar în prima parte a zilei, în sud, est și centru, va fi ceață.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 29 decembrie: vremea în țară

Joi, 29 decembrie, se încălzește în toată țara, doar în regiunile intracarpatice va fi înnorat și va ploua slab. Dimineața, în sud, est și centru va fi ceață. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 12 grade Celsius.

Vineri, 30 decembrie, vremea va fi caldă. Va ploua trecător în nordul și nord-estul teritoriului, iar în zonele joase din Oltenia și Muntenia, în prima parte a zilei, va fi ceață. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 14 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 29 decembrie: vremea la București

Joi, 29 decembrie, cerul va fi senin, dimineața va fi ceață, iar temperatura maximă va atinge la amiază valoarea de 9 grade Celsius. Vineri, 30 decembrie, temperatura maximă crește din nou. 12 grade Celsius vor arăta termometrele la amiază, în Capitală.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 29 decembrie: vremea la munte

Și la munte vremea va fi frumoasă, joi, 29 decembrie. Doar la altitudini mari și pe creste vântul își va face simțită prezența. În rest, cerul va fi senin în toate stațiunile.


  • Sinaia - 0

  • Predeal - 1

  • Păltiniș - 4

  • Stâna de Vale - 1

Cum va fi vremea de Revelion

Meteorologii anunță că în săptămâna dintre Crăciun și Revelion, cât și în noaptea de Anul Nou, temperaturile se vor încadra în normalul acestei perioade. Va fi o medie de -4...-2 grade Celsius în zona stațiunilor montane, aproximativ 0 grade Celsius în Transilvania, Oltenia și Moldova și temperaturi pozitive în Muntenia și Dobrogea, unde media va fi de 2 grade Celsius.

La mare, de Revelion vor fi cele mai ridicate temperaturi din țară, în jur de 4 grade Celsius. În nordul Bucovinei, s-ar putea înregistra cele mai scăzute valori din afara zonei montane, cu o medie de -3 grade Celsius.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM 13 - 26 februarie 2023. Când vine primăvara
Prognoza meteo ANM 13 - 26...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.