Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru ziua de marți, 22 noiembrie. Climatologii au anunțat că temperaturile vor crește, dar vor fi ploi, în timp ce la munte vor fi lapoviță și ninsori.

Prognoza meteo ANM pentru marți, 22 noiembrie: vremea în țară

Marți, 22 noiembrie, în vestul și în sudul teritoriului va fi mai cald față de restul zonelor, în timp ce în zona înaltă a Carpaților Meridionali va fi lapoviță și ninsoare. În rest, pe alocuri o să apară ceață, vor fi ploi, iar vântul va sufla cu intensitate în sudul Banatului.Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 15 grade Celsius.

Miercuri, 23 noiembrie, temperaturile cresc în aproape toată țara, ba chiar vor fi mai plăcute decât ar fi normal pentru sfârșitul lunii noiembrie. În nordul Moldovei, în schimb, rămâne rece. La munte, vântul o să bată cu putere și vor fi ploi și lapoviță. Temperaturile maxime se vor situa între 5 și 19 grade Celsius.

Retail jobs

Prognoza meteo ANM pentru marți, 22 noiembrie: vremea la București

Marți, 22 noiembrie, sunt anunțate ploi, cerul va fi noros, iar temperatura maximă va atinge 12 grade Celsius. Miercuri, 23 noiembrie, nu mai plouă, dar va fi ceață în prima parte a zilei. Cerul va fi plin de nori, iar maxima va atinge 15 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru marți, 22 noiembrie: vremea la munte

De marți, la munte se răcește, la altitudini mici o să plouă și la peste 1500 de metri sunt anunțate ninsori. Pe creste, vântul o să bată la rafală cu 55...65 km/h.


  • Sinaia - 4

  • Predeal - 1

  • Păltiniș - 1

  • Stâna de Vale - 2

Săptămâna 21.11.2022 – 28.11.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice și sud-estice. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice, estice și centrale.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 30 noiembrie. Cum va fi vremea...
Prognoza meteo ANM pentru...

Săptămâna 28.11.2022 – 05.12.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va avea o tendință deficitară în majoritatea regiunilor, dar mai ales în zona Carpaților Occidentali și în nordul Carpaților Orientali.

Săptămâna 05.12.2022 – 12.12.2022

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile nord-vestice și la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 12.12.2022 – 19.12.2022

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM pentru marți, 29 noiembrie. Precipitații mixte...
Prognoza meteo ANM pentru...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.