Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru ziua de joi, 6 octombrie. Specialiștii au anunțat că vremea va fi frumoasă, temperaturile vor crește, iar vântul va sufla slab și moderat în majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 6 octombrie: vremea în țară

Joi, 6 octombrie, temperaturile vor crește și se vor situa în jurul celor normale pentru data din calendar. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor situa între 16 și 24 de grade Celsius. În prima parte a zilei, în majoritatea regiunilor, va fi ceață.

Vineri, 7 octombrie, vremea va fi frumoasă și normală pentru această perioadă. Maximele se vor încadra între 17 și 24 de grade Celsius. Cerul va avea înnorări temporare în est și nord-est, unde pe arii restânse vor fi posibile precipitații. Dimineața, în special în nordul țării, va fi ceață.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 6 octombrie: vremea la București

Joi, 6 octombrie, termometrele din Capitală vor arăta, la amiază, 22 de grade Celsius, iar cerul va fi variabil. Vineri, 7 octombrie, temperatura va fi normală pentru această perioadă, anume 22 de grade Celsius, iar vântul va avea ușoare intensificări pe parcursul zilei.

Retail jobs

Prognoza meteo ANM pentru joi, 6 octombrie: vremea la munte

La munte, joi, 6 octombrie, se mai încălzește, îndeosebi în masivele vestice și în cele nordice. Cerul va fi noros și ploi vor fi doar izolat, în special în Carpații Orientali. Vântul va bate slab, iar la altitudini mari va avea unele intensificări.


  • Sinaia - 11

  • Predeal - 10

  • Păltiniș - 16

  • Stâna de Vale - 12

Săptămâna 03.10.2022 – 10.10.2022

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, sudice, estice și la munte, iar în cele nordice și centrale va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 10.10.2022 – 17.10.2022

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în toate regiunile.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 7 decembrie. Temperaturi peste...
Prognoza meteo ANM pentru...

Săptămâna 17.10.2022 – 24.10.2022

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, posibil local deficitar în sud-vestul țării.

Săptămâna 24.10.2022 – 31.10.2022

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sud-estul teritoriului. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în regiunile nord-vestice, dar și ușor deficitară în cele sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, conform ANM.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2022 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.