Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru ziua de marți, 4 octombrie. Climatologii au anunțat că vremea va fi închisă și ploioasă în cea mai mare parte a teritoriului, iar la peste 1.700 de metri vor fi ninsori.

Prognoza meteo ANM pentru marți, 4 octombrie: vremea în țară

Marți, 4 octombrie, va fi rece în toată țara. În general, vremea va fi închisă și ploioasă. Se va înnora și va ploua local la munte și pe spații mici în nord, vest și centru. La peste 1.700 de metri vor fi ninsori, iar pe creste vântul va bate cu putere. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 21 de grade Celsius.

Miercuri, 5 octombrie, temperaturile vor fi ușor sub normalul perioadei. Se va înnora după-amiaza, dar sunt șanse mici de ploaie. Temperaturile maxime se vor situa între 15 și 21 de grade Celsius. Dimineața și noaptea se va forma ceață în majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo ANM pentru marți, 4 octombrie: vremea la București

Marți, 4 octombrie, posibil să plouă trecător. Cerul va fi noros, iar temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius. Miercuri, 5 octombrie, va fi o zi perfectă de toamnă, tot cu 21 de grade Celsius în termometre. Dimineața, se va forma ceața.

Retail jobs

Prognoza meteo ANM pentru marți, 4 octombrie: vremea la munte

La munte, marți, 4 octombrie, va ploua pe arii extinse, iar temperaturile vor fi în scădere. La Sinaia termometrele vor arăta 9 grade Celsius, iar la Predeal și Stâna de Vale doar 8, în timp ce la Păltiniș maxima va atinge valoarea de 15 grade Celsius.

Săptămâna 03.10.2022 – 10.10.2022

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, sudice, estice și la munte, iar în cele nordice și centrale va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 10.10.2022 – 17.10.2022

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în toate regiunile.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM pentru joi, 24 noiembrie. Temperaturile vor scădea
Prognoza meteo ANM pentru...

Săptămâna 17.10.2022 – 24.10.2022

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, posibil local deficitar în sud-vestul țării.

Săptămâna 24.10.2022 – 31.10.2022

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sud-estul teritoriului. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în regiunile nord-vestice, dar și ușor deficitară în cele sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, conform ANM.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.