Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru ziua de marți, 21 iunie. Climatologii au anunțat că urmează încă o zi călduroasă. Există posibilitate de ploi doar la munte, în centru, est, nord-est și pe arii restrânse în rest.

Prognoza meteo ANM pentru marți, 21 iunie: vremea în țară

Marți, 21 iunie, urmează o nouă zi călduroasă, îndeosebi în sud și în sud-est. În rest, temperaturile vor mai crește și se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Valorile maxime se vor situa între 25 și 34 de grade Celsius. La munte, în centru, est, nord-est și pe arii restrânse în sud-est, se va înnora, în a doua parte a zilei, și sunt posibile precipitații. Vântul va sufla destul de tare în Moldova, Muntenia și pe creste.

Miercuri, 22 iunie, va fi o zi caldă, mai ales la câmpie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nord-vestul teritoriului. Vântul va fi activ la munte, în nord-est și în estul țării și pe alocuri în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 32 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru marți, 21 iunie: vremea în București

Marți, 21 iunie, vremea continuă să se încălzească în Capitală. Termometrele vor arăta 35 de grade Celsius la amiază. Tot atunci este posibil să se înnoreze și să vină averse însoțite de descărcări electrice. De asemenea, în timpul precipitațiilor, vântul se va intensifica. Miercuri, 22 iunie, vremea va fi caldă, maxima fiind de 32 de grade Celsius. Cerul va fi senin, iar vântul rămâne activ.

Prognoza meteo ANM pentru marți, 21 iunie: vremea la munte

Vremea va fi plăcută și la munte, iar temperaturile mai cresc puțin față de zilele precedente. În masivele sudice vor fi nori, dar, în general, va predomina vremea frumoasă.


  • Sinaia - 19

  • Predeal - 20

  • Păltiniș - 29

  • Stâna de Vale - 23

Citeste si:
Prognoza meteo ANM 13 - 26 februarie 2023. Când vine primăvara
Prognoza meteo ANM 13 - 26...

Prognoza meteo ANM pentru marți, 21 iunie: vremea la mare

Pe litoralul românesc vremea va fi frumoasă, cerul va fi senin și vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 25 de grade Celsius. Apa mării va fi caldă, având valori cuprinse între 21 și 23 de grade Celsius.


  • Mamaia - 23

  • Costinești - 22

  • Vama Veche - 22

  • Gura Portiței - 21

Vremea pentru săptămâna 20.06.2022 – 27.06.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice și la munte.

Vremea pentru săptămâna 27.06.2022 – 04.07.2022

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toată țara. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în sud-est și la munte, potrivit ANM.

Citeste si:
ANM: Cod portocaliu și cod galben de ninsori și vreme rea pentru...
ANM: Cod portocaliu și cod...

Vremea pentru săptămâna 04.07.2022 – 11.07.2022

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, cu posibilitatea unui ușor excedent în centru și la munte.

Vremea pentru săptămâna 11.07.2022 – 18.07.2022

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale, dar cu posibilitatea unui deficit local în regiunile nord-vestice.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.