Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru ziua de vineri, 22 aprilie 2022. Climatologii au anunțat că vremea se încălzește treptat, însă ploile își vor face simțită prezența în estul și nord-estul țării, iar pe la munte o să cadă lapovița. În rest, vom avea o zi destul de însorită.

ANM: Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 22 aprilie 2022

Vineri, 22 aprilie, temperaturile se vor apropia de cele obișnuite pentru sfârșit de aprilie. Vor fi precipitații pe arii extinse în vestul și în sud-vestul teritoriului. În unele locuri, aversele vor fi însoțite de tunete și fulgere, iar izolat e posibil să cadă grindină. În est, nord-est și parțial în centru va ploua slab. Vântul o să fie activ în Banat, la munte și în regiunile extracarpatice, iar temperaturile maxime se vor situa între 12 și 19 grade Celsius.

Vremea la București

În prima parte a zilei de vineri, 22 aprilie, va mai fi rece și se anunță ploi de scurtă durată. Temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius. Și cerul se va înnora pe parcursul zilei. Sâmbătă, 23 aprilie, sunt anunțate precipitații temporare, însoțite de descărcări electrice, iar termometrele vor arăta la amiază 19 grade Celsius. De asemenea, în timpul ploilor, și vântul o să prindă mai multă putere.

Vremea la munte

La munte, vineri, 22 aprilie, sunt anunțate precipitații slabe, mixte pe alocuri. Mai cresc ușor valorile termice, dar cerul va fi noros în majoritatea zonelor. 6 grade Celsius se vor înregistra la Sinaia, Predeal, Păltiniș și 7 la Stâna de Vale. Mai vin ceva precipitaţii slabe, iar vântul prinde putere în zona montană înaltă. O să bată mai tare în Carpaţii Orientali, pe unde vor fi rafale de 60...70 KM/h.

Vremea de Paște 2022 la Brașov

În data de 24 aprilie, la Brașov este anunțată o maximă de 15 grade Celsius și ploi în timpul zilei. După lăsarea serii, gradele din termometre vor scădea, minima coborând până în jurul valorii de 4 grade Celsius. Noaptea, cerul va fi senin, norii se vor risipi și nu vor fi condiții de ploaie.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM 13 - 26 februarie 2023. Când vine primăvara
Prognoza meteo ANM 13 - 26...

Vremea de Paște 2022 la Constanța

Românii care vor alege să își petreacă Paștele la malul mării vor avea parte de vreme frumoasă, conform datelor existente în prezent. În timpul nopții, climatologii anunță că cerul va fi mai mult senin, iar temperatura minimă ar putea coborî până la 9 grade Celsius.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.