În momentele importante din viața apropiaților noștri, mesajele transmise cu urările de „La mulți ani” sunt cele mai emoționante gânduri pe care le păstrează în amintire ani la rând. Nu e deloc ușor însă să găsești cuvintele potrivite pentru a-ți exprima dragostea, grija și gratitudinea față de aceștia, așa că mai jos ți-am selectat cele mai plăcute și speciale urări pentru sărbătoriții care își serbează fie 10,30,50 de ani de căsătorie sau chiar ziua de naștere.

Mesaje de la mulți ani pentru cei dragi. Idei de felicitări de ziua de naștere și de aniversări

„Fie ca bucuria pe care ai răspândit-o de-a lungul timpului să se întoarcă la tine în această zi minunată. Îți doresc un sincer La mulți ani!”

„De ziua ta îți doresc fericire imensă și iubire din abundență. Fie ca toate visele tale să se transforme în realitate și norocul să îți bată la ușa în fiecare zi. La mulți ani!”

„La mulți ani, sănătate, fericire și bunăstare materială. Prefixul nou este doar un semn de maturitate, nu unul de întristare!”

„La mulți ani și fie ca ziua de azi să vă aducă contracte semnate, întâlniri fructuoase, bani încasați și un final de program mai devreme, urmat de o întâlnire cu cei dragi, cadouri și petreceri!”

Citeste si:
Mesaje de mulțumire. Cei dragi se vor bucura să le audă
Mesaje de mulțumire. Cei...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

„Felicitări! Ai reușit să mai îmbătrânești un pic fără să se vadă! Nu uita, azi nu ai voie sex deloc, ai nevoie de toată energia rămasă ca să sufli în lumânări diseară!”

„Cunoșți pe cineva căruia trebuie să îi trimit un mesaj de La mulți ani, vreo aniversare? Dacă știi de ceva petreceri, anunță-mă, pentru că nu am mai mâncat prăjituri de mult și îmi scade glicemia!”

„Pentru ziua ta nu avem nevoie de o simplă brichetă, ne trebuie un aruncător de flăcări ca să aprindem toate lumânările alea! La mulți ani!!!”

„Ești mai matură, mai înțeleaptă, mai trecută prin viață și mai experimentată în amor. Deci nu te mai preocupă lucrurile banale și materiale, cum ar fi cadourile, nu? La mulți ani!”

Citeste si:
Simona Halep împlinește astăzi 30 de ani! Cum a fost surprinsă...
Simona Halep împlinește...

„Mesajele cu La Mulți Ani sunt greu de făcut, îți doresc tot ce-ți dorești și încă de-o mie de ori pe atât! Îți doresc să nu-ți lipsească nimic din ceea ce te face fericită, te îmbrățișez cu toată dragostea. La Mulți Ani!”

„La Mulți Ani și să cunoști iubirea, îți doresc să te iei de mână cu Fericirea! Aceasta este doar un mesaj purtat de vânt, îți doresc toată bucuria din lume și toată fericirea de pe pământ! La Mulți Ani!”

„Nu am cuvinte să exprim cât de fericit/ă sunt că îți mai sărbătorești un an din viață! Îmi doresc să fii mereu fericit/ă și sănătos/oasă. Să nu te schimbi niciodată. La mulți ani!”

„Iată ce soare mare este pe cer astăzi pentru a sărbători ziua ta de naștere! Dragul meu prieten, să nu-ţi pierzi din nebunie, optimism şi zâmbet. Îţi urez tot ceea ce este mai bun pe lume, cu toată afecțiunea mea! La mulţi ani!”

Citeste si:
Ana Porgras, replici acide după ce s-a spus că ar avea un nou...
Ana Porgras, replici acide...

Urări - citate celebre

„În cele din urmă, nu contează câți ani ai adunat în viață, ci câtă viață ai acumulat în ani.” – Abraham Lincoln

„Cu cât mai bătrân scripcarul, cu atât mai dulce melodia.”- Papa Paul al VI-lea

„Un diplomat este un om care își amintește întotdeauna ziua de naștere a unei femei, dar nu reușește să își aducă aminte câți ani împlinește.” – Robert Frost

„Aniversările noastre sunt pene din imensa aripă a timpului.” – Jean Paul Richter

„Bărbații sunt asemenea vinului. Unii se preschimbă în oțet, dar cei mai mulți dintre ei devin mai buni odată cu trecerea timpului.”- Papa Ioan al XXIII-lea

„Vârsta este un mare preț ce trebuie plătit pentru maturitate.” – Tom Stoppard

„Viața ar fi infinit mai fericită dacă ne-am naște la vârsta de 80 de ani și ne-am apropia treptat de cea de 18 ani.”- Mark Twain

„Înăuntrul fiecărei persoane vârstnice se află o tânără care se întreabă ce naiba s-a întâmplat!” – Jennifer Yane

„Întrucât timpul este asemenea unei spirale, în fiecare an se întâmplă ceva special de ziua ta: energia pe care Dumnezeu a investit-o la nașterea ta este prezentă din nou.” – Menachem Mendel SchneersonTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.