Idei de felicitări zi de naștere. Ziua de naștere se celebrează în toate țările din lume pentru că reprezintă un eveniment special pentru fiecare: ziua în care te-ai ai ajuns pe pământ. Acestea, într-adevăr, sunt ocazii deosebite, unde emoțiile pozitive își fac locul fără discuții. Tocmai ele nu îi lasă pe unii să își pună toată recunoștința pe foaie în cinstea sărbătoritului. Pentru unii, este cu adevărat dificil să treacă dincolo de genericul „La mulți ani”. Dacă faci parte din această categorie de persoane, găsești mai jos cele mai bune idei de felicitări pentru ziua de naștere a unui apropiat. Aceste exemple te vor ajuta, cu siguranță, să compui un mesaj cât mai valoros pentru oamenii pe care îi iubești.

Idei de felicitări zi de naștere

O felicitare de ziua de naștere îl face pe om să simtă sărbătoarea sa mai specială, să se simtă iubit și apreciat de cei apropiați sufletului. Felicită-i pe cei dragi, pentru a le face ziua de naștere mai frumoasă!

„Sa ai multa fericire si frumusete ca o zi de primavara, iar norocul sa nu te paraseasca niciodata. La multi ani!”

„Azi, de ziua ta,eu iti urez ca pe petalele celor patru anotimpuri sa ti se aduca numai bogatie in casa si succese cariera, numai iubire si armonie in familie, numai sinceritate si intelegere in prietenie, si numai ganduri frumoase de fericire in suflet! La multi ani!”

„Sa fii plin de inspiratie si ferit de invidie; sa iubesti o persoana incat dragostea ta sa fie absenta rautatii; acestea sunt daruri ale vietii, daruri care nu se cumpara cu bani. Multi ani!”

„La multi ani! Eu iti doresc dragoste. O viata armonioasa si multa bucurie, sa nu plangi niciodata, sa nu stii de rele. Sa fii mereu frumoasa si blanda, sa nu cunosti tristetea si nici tradarea. Sa ii stimezi pe toti, sa te stimeze lumea. Familia sa-ti fie mare si unita. Sa nu ai motive sa fii trista sau nemultumita. Sa-ti fie portmoneul mereu plin cu bani, iar eu iti spun un sincer La multi ani!”

„Ziua de azi este bine-venita sa-ti realizeze visele tale cele mai mari. Sa te bucuri de ceea ce ai obtinut, sa obtii tot ce ti-ai dorit, sa fii fericit si norocos, iar prietenii sa-ti aduca numai incredere si zambete pe fata!”

„Daca iti spun acum ca sa tie se implineasca toate visele, la anul no sa am ce sa iti mai doresc, asa ca iti doresc in primul rand sanatate, fericire si caldura in suflet, si sa ti se implineasca dorintele tale de acum, pana la anul sa mai apara si alte dorinte. La multi ani!”

Citeste si:
Idei de cadouri pentru femeile care apreciază eleganța și rafinamentul
Idei de cadouri pentru...

„Iti doresc curaj ca sa poti merge peste orice obstacol, multa rabdare ca sa poti sa-ti implinesti visurile tale, si multa iubire, sa te poti bucura din plin de toate. La multi ani, prietene!”

„Felicitarile mele! Fie ca toate gandurile frumoase din partea celor care te-au felicitat astazi, sa se implineasca si sa iti prinda bine pe intregul an. La multi ani!”

„In ziua ta de nastere, iti doresc din adancul sufletului meu multa pace, bucurie de fiecare lucru marunt in viata, sanatatea sa te inconjoare , prietenii sa te insoteasca mereu, dragostea ta sa te iubeasca, si in final sa ai incredere si curaj sa duci pana la sfarsit, orice lucru inceput! La Multi ani!”

„Iti doresc multa putere, curaj si actiune, ca fiecare in spatele tau sa fie ca dupa un zid. Iti urez ca sa nu cunosti indignarea si ura, in tine fiind mereu speranta vie. Iti doresc ca orice cale din viata ta sa fie cat mai dreapta si luminoasa, pentru ca sa atingi scopurile si sa-l pastrezi succesul. Si in final iti urez sa fii increzut in tine si norocos, si tot ce vei incepe, sa le duci pana la sfarsit. La multi ani!”

Citeste si:
Delia își sărbătorește ziua de naștere: “În ultimii ani, pe 7...
Delia își sărbătorește ziua...

Felicitări de „La mulți ani” pentru părinți

Fie că este vorba despre aniversarea căsătoriei, a relației lor sau ziua de naștere a unuia dintre părinți, mesajele de „La mulți ani” nu trebuie să lipsească și, mai ales, trebuie să fie deosebite, întrucât este vorba de cei care ți-au dat viață. Iată câteva mesaje speciale de „La mulți ani” pentru părinți.

  • „La multi ani, dragii mei parinti! Voi mi-ati luminat viata pana acum si imi doresc mult sa-mi fiti alaturi mereu. Va iubesc mult!”

  • „Sa fiti voinici, veseli si intelepti multi ani si de acum incolo! Sunteti cei mai tari! La multi ani!”

  • „La multi ani, iubiti parinti! Vreau sa stiti ca va apreciez, va stimez si va iubesc enorm. Imi doresc sa fiti santatosi in continuare, si cu zambetul pe buze. Sper sa va placa tortul?”

  • „Voi mi-ati dat viata, iar pentru asta nu am cuvinte sa va multumesc. Astazi, este ziua in care va sarbatoriti iubirea. Va urez din suflet cat mai multi ani frumosi, impreuna. Ani luminosi, linistiti si veseli ca voi.”

  • „M-ati iubit, m-ati crescut, m-ati protejat. Acum e randul meu sa va arat cat de mult va pretuiesc si va iubesc. La multi ani, scumpii mei!”

  • „Intelepciune, incredere, iubire, pe toate mi le-ati oferit. Va iubesc enorm, dragi parinti frumosi! Va multumesc pentru educatia si pentru copilaria minunate oferite! La multi ani!”

  • „Zile senine, bunatate, intelepciune, dragoste, multa sanatate. De toate imi doresc sa aveti parte, iubitii mei parinti. La multi, multi ani impreuna!”

  • „Un parinte este cea mai de pret fiinta pentru un copil. Fiinta ce i-a dat viata si l-a crescut cu drag, intelepciune si respect. Dragi parinti, va doresc alaturi multi, multi ani! Sa fiti fericiti si la fel de incantatori!”

  • „Sunteti cei mai buni, cei mai darnici si cei mai iubitori. Sa fiti sanatosi, la fel de intelepti si sa aveti parte numai de bine, frumos si adevar.”

  • „Cele mai dragi fiinte imi sunteti, voi mi-ati indrumat viata si intotdeauna gasiti cel mai bun sfat. Sunteti comoara mea. Va iubesc mult, va apreciez si va respect. La multi ani, sanatosi!”

  • „Mereu impreuna as vrea sa va am, sa fiti sanatosi, veseli si luminosi. La multi ani! Va iubesc enorm.”

  • „Cei mai frumosi, cei mai buni prieteni, parintii mei. La multi, multi ani fericiti si linistiti. Va iubesc mult.”

Felicitări de „La mulți ani” pentru copii

„La mulți ani, copilașul meu drag! Îți doresc să fii sănătos, să fii entuziasmat și curios de lumea ce te înconjoară și să fii dornic să explorezi necunoscutul. Fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească, iar viața să îți fie senină și luminoasă! Te iubesc!”

Citeste si:
Irina Deaconescu și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce vârstă a...
Irina Deaconescu și-a...

„Pentru un copil, ziua de naștere este cea mai fericită și senină sărbătoare. Fie ca acesta să-i rămână în memorie drept o zi cu clipe fericite și cadouri plăcute. Îți doresc sănătate, pasiuni interesante, prieteni buni, idei de succes și multe zâmbete. La mulți ani!”

„Ești fericirea și speranța noastră. Ești tot ce avem mai scump! Te iubim la nesfârșit și te felicităm cu ocazia zilei tale de naștere! Să devii un om fericit. Fii sănătos, bucură-i pe părinții și pe bunicii tăi. Îți dorim să ai parte de o mulțime de zâmbete și daruri dulci. La mulți ani!”

„Soare luminos, copil minunat, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți urez un ocean de emoții pozitive și de zâmbete sincere, bucurie în tot ce faci și succese mari! Sănătate de fier, ochișori fericiți și bună dispoziție. La mulți ani!”

Citeste si:
Andreea Marin își serbează astăzi ziua de naștere. Ce vârstă...
Andreea Marin își serbează...

„La mulți ani! Să strălucești cu un zâmbet larg, ca și soarele, să izvorăști zâmbete, asemeni unui râu. Îți doresc ca fiecare zi să fie la fel de fericită, interesantă, captivantă, plăcută și neobișnuită, ca azi – de ziua ta!”

„Copil drăgălaș, la mulți ani! Fie ca această lume să-ți dăruiască lumina soarelui și un vis frumos, bună dispoziție și idei minunate, sfaturi bune și zile fericite, prieteni minunați și o mulțime de idei uimitoare. Mintea să-ți fie plină de cunoștințe, sufletul – de frumusețe și capacități, iar la exterior – fericire și bunătate.”

„Îl felicit cu ocazia zilei de naștere pe un copil minunat. Vreau să-i doresc să aibă o soartă fericită, un drum luminos în viață, să întâlnești în cale numai oameni buni, să ți se împlinească toate dorințele, să ai parte de succese mari și mici, o sănătate de fier, prieteni veseli, pasiuni interesante și un înger păzitor. La mulți ani!”

„Soare, la mulți ani! Îți doresc să fii întotdeauna un copil vesel. Fiecare zi să-ți aducă zâmbete, bucurie, fericire și dragostea din partea celor dragi. Îți doresc sănătate, prieteni minunați, o mare de idei minunate și dispoziție dulce, ca și bomboanele tale preferate.”


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.