Ziua de 22 decembrie este una extrem de importantă atât pentru Andreea Marin, cât și pentru toți cei dragi ei. Vedeta își serbează ziua de naștere și a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, unde este urmărită de mii de oameni care sunt alături încă de pe la începuturile carierei sale.

Ce vârstă împlinește astăzi Andreea Marin

Andreea Marin este o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere, iar până la vârsta aceasta a reușit să facă tot ceea ce și-ar putea dori cineve ajuns la 48 de ani. Vedeta are o carieră de lungă durată în spate și aproape că nu există om care să nu fi auzit de ea sau care să nu o fi văzut-o măcar o dată pe micile ecrane. Este foarte recunoscătoare pentru tot ceea ce a trăit până acum, dar și pentru familia pe care o are, mai ales că are o relație specială cu fiica ei care o iubește și care o respectă.

Având în vedere că ziua de astăzi este una specială, Andreea Marin a transmis un mesaj emoționant în mediuol online alături de niște imagini care i-au impresionat pe toți fanii ei. Prezentatoarea a vorbit despre cei care au adus-o pe lume și cărora le datorează totul, pentru că ei sunt ei care au avut un rol extrem în cariera ei, au susținut-o la orice pas și și-au dorit tot ceea ce era mai bun pentru ea.

Andreea Marin le simte lipsa părinților, pe care i-a considerat ca fiind mereu îngerii ei păzitori. Vedeta le-a spus acestora că are alături de ea oameni buni, care i-au rămas alături indiferent de circumstanțe și care au grijă de sufletul ei. Consideră că oamenii respectivi sunt parte din ea și le mulțumește pentru asta. Ajunsă la vârsta de 48 de ani, vedeta nu poate decât să se bucure pentru toate lucrurile frumoase pe care le-a trăit, pentru experiențele de care a avut parte, dar mai ales de fiica ei care este cea mai importantă persoană din viața sa și care mereu va fi așa.

''De aici am plecat la drum către lumea cea mare. Acum 48 de ani, din brațele lor calde și protectoare. Îmi sunt îngeri în cer și un dor nestins mă duce cu gândul la ei, părinții mei, rădăcinile mele iubitoare, Violeta și Dan Nicolae.

Citeste si:
Selly împlinește astăzi 22 de ani! Cum își petrecea ziua de naștere...
Selly împlinește astăzi 22 de...

Vă iubesc și vă mulțumesc, îngerii mei păzitori! Și să știți că am și aici, pe pământ, oameni buni ca pâinea caldă ce au rămas să aibă grijă de sufletul meu. Tot ce sunt vi se datorează vouă, nici nu-i nevoie să rostesc nume, căci voi știți cine sunteți: cei ce au înțeles cât de important e să fii alături la nevoie mereu, nu doar din când în când. Sunteți parte din mine. Vă multumesc!'', a scris Andreea Marin, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Decembrie 2022 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.