Andreea Marin a făcut câteva declarații neașteptate despre infidelitatea cu care s-a confruntat în trecut. Vedeta a fost foarte sinceră cu Cristina Șișcanu, gazda emisiunii în care a fost invitată recent.

Andreea Marin i-a vorbit Cristinei Șișcanu despre infidelitate

Andreea Marin este o femeie fericită și, de asemenea, foarte recunoscătoare pentru toate lucrurile pe care a reușit să le facă și pe care le-a trăit până la această vârstă. Mai mult de atât, prezentatoarea este într-o relație de mai bine de cinci cinci cu Adrian Brâncoveanu, bărbatul de care s-a îndrăgostit și care o face fericită în fiecare zi. Deși îl iubește din tot sufletul pe acesta, există un lucru pe care nu i l-ar putea ierta niciodată și anume infidelitatea.

Venind vorba despre infidelitate, Andreea Marin a fost înșelată acum câțiva de tatăl fiicei sale, dar a reușit să lase trecutul în urmă și să îl facă nu mai conteze. După părerea sa, divorțul nu este o dramă pentru niciun cuplu, ci doar realitatea pe care trebuie să o înfrunte și care doare foarte tare. Prezentatoarea a mai dorit să scoată în evidență și faptul că în clipa în care două persoane nu se mai înțeleg deloc, cel mai bine pentru fiecare dintre ei este să o ia pe drumuri separate, pentru că pot fi fericiți și unul fără celălalt.

„Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Niciun divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă.”, a spus Andreea Marin, în cadrul emisiunii pe care o prezintă Cristina Șișcanu.

Până a-l cunoaște pe partenerul ei de viață, vedeta nu a avut prea mare noroc în dragoste din pricina foștilor parteneri de viață. Tocmai de aceea, în cadrul emisiunii pe care o prezintă Cristina Șișcanu pe YouTube, aceasta a vorbit și despre infidelitatea în cuplu, în general. Consideră că nimeni nu poate alege în locul altcuiva pe ce poziție stă într-un asemenea moment complicat din viața sa, mai ales că nu este un lucru care se întâmple o singură dată, ci se repetă la nesfârșit, dacă acceptă partenerul.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

„Oamenii nu au treabă. Este o chestiune de alegere. Eu, s-a văzut ce am ales, în timp. Am ales să-mi văd de drum când nu a fost ce trebuie. Cred că este o chestiune de respect reciproc. Și respectul ăsta, nu poți așa, să-l împaci cu orice atitudine. Realmente, tu alegi pe ce poziție te așezi când accepți sau nu accepți ceva, și dacă vrei să se mai întâmple asta (înșelatul), pentru că se mai poate întâmpla și în viitor. Nu e o chestiune care neapărat se întâmplă o singură dată.”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.