Toată lumea știe că Andreea Marin nu este o mare iubitoare a litoralului românesc, dar nimeni nu a știut exact de ce până acum. Recent, cunoscuta prezentatoare a oferit un interviu în care a dat cărțile pe față în legătură cu acest subiect, dar în care a dezvăluit și care este locul ei preferat din afara țării.

Andreea Marin, despre motivul pentru care nu merge pe litoralul românesc

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi din țară și are ani buni de carieră în spate, iar ori de câte ori a fost întrebată câte ceva despre anumite aspecte din viața privată, a preferat să fie discretă. Vedeta duce o viață la care multe persoane nici măcar nu îndrăznesc să viseze, dar a și muncit enorm pentru a ajunge unde este acum. Ore întregi de filmări, nopți nedormite și mulți ani de muncă stau în spatele unei cariere de succes precum cea de care se bucură ea.

Vedeta și-a făcut un obicei din a nu merge niciodată pe litoralul românesc, iar recent când a fost întrebată în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la PRO TV care este motivul, ea nu a refuzat să ofere un răspuns. Prezentatoarea a spus că există un eveniment care a avut loc acum câțiva ani acolo și care a marcat-o profund, fiind așa cum bine știe toată lumea vorba despre moartea mamei sale. Femeia și-a pierdut viața într-un accident de mașină la mare, iar de atunci fiica sa refuză să mai treacă prin acele locuri.

„Nu mă veți mai vedea niciodată în vacanțe la noi la mare. E o chestiune personală. E o durere care, deși lăsată trecutului, nu are cum să nu lase rădăcini în mine”, a zis Andreea Marin, la „Vorbește lumea”.

Timp de mai bine de zece ani, Andreea Marin a muncit pentru a-și face propriul paradis și anume grădina sa, unde a adunat tot felul de plante din locurile pe care le-a vizitat de-a lungul acestor ani. De exemplu, aceasta deține plante exotice și legume de care nu toți românii se pot bucura la ordinea zilei precum: roșii, busuioc de Amalfi, dar și multe altele de care este mândră și pe care le-a tot căutat.

„Am roșii, busuioc de Amalfi. Pe oriunde umblu în lume, caut să găsesc semințe pe care nu le găsesc acasă. Nu aveam bunici la țară. Bunicii se mutaseră la părinții mei la oraș, să-i ajute. Eu nu eram un copil care să se bucure de vacanțele la țară, la bunici. Peste timp, am visat foarte mult să am propria grădină”, a mai zis ea.

Citeste si:
Andreea Marin a ajuns să împrumute haine de la fiica Violeta după...
Andreea Marin a ajuns să...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Septembrie 2022 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.