Showbiz 1 Mai 2022 10:49 de Diana Oprișan
Nicio ținută nu scapă de privirile atente ale Iuliei Albu, din cadrul emisiunii Poliția Modei. Vedeta a luat-o recent la bani mărunți și pe Andreea Marin care nu a scăpat de comentariile sale acide.

Iulia Albu a făcut afirmații dure

Andreea Marin este o femeie frumoasă, apreciată și respectată în țara noastră, dar se pare că nu toată lumea o are la suflet. Nu de puține ori, oamenii și-au exprimat opinia dură fie despre un eveniment din viața vedetei, fie despre unele alegeri vestimentare pe care le-a făcut. Acestea nu au trecut nebservate nici de către Iulia Albu, care în cadrul emisiunii Poliția Modei a discutat despre ținutele prezentatoarei și nu a fost deloc blândă în declarații. Creatoarea de modă este recunoscută pentru sinceritatea de care a dat dovadă și care, în repetate rânduri i-a deranjat pe cei despre care și-a exprimat opinia.

După de a luat la puricat, de exemplu, câteva ținute purtate de Theo Rose și Irisha, Iulia Albu alături de ceilalți invitați au vorbit despre Andreea Marin. În platou au fost mai fost prezenți Denisa Filcea și partenerul ei de viață, care au fost destul de duri în ceea ce privește analizarea ținutelor. Ei bine, fosta soție a lui Mihai Albu a spus despre prezentatoare, după ce a vizionat unul dintre TikTok-urile sale, că pare genul de femeie care stă cu papuci în casă și care și-a pus tocuri doar pentru filmare. Cei din platou s-au amuzat copios pe seama afirmațiilor sale, la fel ca și oamenii din fața micilor ecrane.

„Asta cu tocuri la tine în curte mi se pare de o mie de ori mai rău decât să te duci cu tocuri cui la evenimente pe gazon. (...) Erai în papuci la tine în casă - pentru că ea pare genul care stă în papuci în casă - și ți-ai pus tocuri. (...) Care e stilul de viață?! Fii o doamnă care se încalță ca o țoapă?!”, a spus Iulia Albu, la Poliția Modei.

Tot în cadrul acestei ediții, soția lui Flick a acuzat-o pe Theor Rose că i-ar fi copiat ținuta și că una dintre rochiile pe care a purtat-o cântăreața a fost realizată special pentru ea, neavând asfel unde să o vadă altundeva.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.