Showbiz 1 Mai 2022 10:33 de Diana Oprișan
Denisa Filcea, partenera de viață a lui Flick, i-a adus acuzații grave lui Theo Rose. Iată ce a declarat vedeta!

Denisa Filcea, invitată la Poliția Modei

Flick alături de partenera sa de viață au acceptat să fie prezenți în platoul emisiunii Poliția Modei, unde au comentat ținutele mai multor vedete de la noi din țară. La un moment dat, pe ecran a fost afișată o imagine cu Theo Rose, despre care Denisa Filcea a avut multe de zis. Ea a ținut să precizeze faptul că artista i-a furat ținuta, dar că nu este singura. Din spusele ei reiese faptul că imediat după ce și-a făcut apariția în mediul online cu rochia respectivă, mai multe persoane au luat legătura cu designer-ul și au purtat-o.

Așadar, Theo Rose a fost acuzată de către soția lui Flick de faptul că i-ar fi copiat ținuta. Ea a spus clar că nu avea de unde să vadă piesa vestimentarară cu pricina. După ce a spus toate aceste lucruri despre cunoscuta artistă, ea a ținut să precizeze că se bucură că i-a plăcut alegerea pe care a făcut-o. Până acum, cântăreața nu a comentat declarațiile viitoarei mămici. La final, a ținut să dea de înțeles că este sigură că de la s-a inspirat, pentru că rochia a fost realizată special pentru ea. Iulia Albu nu s-a putut abține și a comentat și ea stilul vestimentar pe care l-a abordat până acum.

„E o rochiță pe care eu am purtat-o prima și după aceea mai multe persoane au contactat designer-ul respectiv pentru a cere rochița. (...) Este o rochiță pe care eu mi-am luat-o de la o prietenă, care este din zona mea, din Bihor. Dat fiind faptul că doar eu am purtat-o înainte, nu avea unde să o vadă altundeva”, a spus Denisa Filcea, la Poliția Modei.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.