Theo Rose nu și-a propus să devină mamă prea curând sau, cel puțin, nu a declarat nimic în acest sens, dar asta nu înseamnă că nu s-a gândit deja ce nume vor purta copiii săi.

Theo Rose a ales numele copiilor

Theo Rose formează un cuplu de ani buni cu Alex Leonte, alături de care a trecut prin cele mai frumoase momente din viața sa, dar și prin situații mai puțin plăcute. Oricât de greu le-ar fi fost uneori, cei doi îndrăgostiți au fost unul alături de celălalt și s-au susținut la orice pas. Recent, vedeta a făcut o serie de declarații despre planurile de viitor pe care se pare că le au ea și iubitul ei, iar artista nu exclude varianta de a deveni și mamă.

Frumoasa artistă mai are lucruri de făcut în cariera sa pe care se axează la momentul actual și a lăsat familia pe cel de-al doilea plan. Cu toate acestea, ea știe deja ce nume vor purta copiii ei și le-a vorbit fanilor ei de pe rețelele sociale despre acest aspect, motiv pentru care ei au tras repede concluziile. Aceștia sunt de părere că Theo se pregătește să devină părinte.

"Am zis de multe ori că dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario, îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult.", a spus Theo Rose, la Story.

Dacă va aduce pe lume o fată, partenera de viață a lui Alex Leonte a mărturisit că i-ar plăcea să o numească Natalia, iar în cazul în care va fi un băiat, îl va numi Mario. Spre deosebire de alte vedete, ea își iubește nespus numele și le este recunoscătoare părinților ei pentru lucrul acesta.

"Eu le sunt recunoscătoare prăinților mei pentru numele pe care mi l-au pus. Îmi place extrem de mult, îl iubesc, deci sunt înnebunită după el, de aia și copiilor mei le-aș pune: Tudor, Teodor, Teofil, Thea, dar nu o să fac asta.", a mai povestit artista.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Aprilie 2022 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.