Selly împlinește astăzi 22 de ani, iar cu ocazia acestei zile importane atât pentru el, cât și pentru întreaga lui familie, dar și pentru fanii acestuia din mediul online. Vloggerul și-a amintit de felul în care petrecea de ziua sa, pe vremea când era doar un copil, dar a mărturisit și de ce surprize avea parte la vremea respectivă.

Selly împlinește astăzi 22 de ani

Ziua de 28 februarie este una specială pentru Selly. Cunoscutul vlogger a oferit câteva declarații și nu a avut cum să nu își amintească și de copilăria sa. Acesta a povestit că, de regulă, când era copil, își chema prietenii la el, mâncau împreună tort și se jucau. Nu făceau nimic special. Primea multe cadouri, dar cel mai important și frumos a fost prima sa cameră video pe care i-au luat-o părinții lui. Și-a dorit-o foarte mult, iar pentru vremurile acelea, nu era deloc una ieftină. Este cadoul care i-a schimbat viața și pe care nu îl poate uita.

„De obicei, chemam prieteni la mine acasă, mâncam tort, ne jucam pe Playstation, nimic special. Părinții mei mi-au făcut tot felul de cadouri, dar cel mai de preț cadou a fost prima camera video pe care ei mi-au luat-o. Era între 300 și 500 de lei parcă, m-am rugat foarte mult de ei și am fost cel mai fericit atunci când mi-au cumpărat-o. Și iată că, de la acest cadou, a ajuns să mi se schimbe complet viața.”, a declarat Selly, pentru fanatik.ro.

În cadrul aceluiași interviu, acordat cu ocazia zilei sale de naștere, vloggerul a mai povestit că lucrurile pe care și le dorește cel mai tare de aniversarea sa sunt: să fie sănătos, să aibă putere de muncă, dar și să își aibă prietenii aproape. Este fericit, dacă are parte de toate aceste lucruri, iar pentru el asta este tot ceea ce contează.

„Cel mai mult îmi doresc să fiu sănătos, să am putere de muncă și să am prietenii aproape. Dacă am lucrurile astea, restul sunt garantate, nu-mi doresc nimic altceva.”, a mai zis el.

Nu poate uita nici de mama lui care are o rețetă de tort care nu se compară cu nimic. În fiecare an, de ziua lui, se bucura de tortul respectiv, pentru că femeia avea grijă să nu ducă lipsă niciodată, mai ales că fiind unicul ei fiu, voia sa îi facă pe plac de fiecare dată. Este recunoscător pentru toate acestea, dar mai ales pentru faptul că părinții l-au susținut de fiecare dată în carieră.

Citeste si:
Cum își împacă Selly partenera de viață. Vloggerul, secretul unei...
Cum își împacă Selly...

„Mama mea are o rețetă de tort imbatabilă, pe care mi-o făcea an de an. Era un tort extraordinar de bun și da, mama mea este o bucătăreasă desăvârșită.”, a ma zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Februarie 2023 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.