Lui Selly i s-au furat echipamente de 5000 de euro, iar la scurt timp după ce și-a recuperat bunurile respective, le-a povestit fanilor lui de pe rețelele sociale ce i s-a întâmplat din cauza unui șofer de pe o aplicație de ride sharing. Ce a învățat vloggerul de pe urma acestei experiențe!

Cum i s-au furat echipamentele lui Selly

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți, iubiți și urmăriți vloggeri de la noi din țară, iar mulți dintre fanii lui au apreciat mereu la el faptul că este o persoană sinceră, căreia îi place să le facă dezvăluiri despre viața privată. În plus, vloggerul știe cum să îi țină aproape pe cei peste trei milioane de subscriberi pe care îi are pe YouTube. De curând, acesta le-a povestit urmăritorilor lui de pe Instagam cum i s-au furat echipamente în valoare de aproxmativ 5000 de euro.

Acesta se află într-o vacanță în Monaco. A mers să se bucure de câteva zile departe de agitația din București, dar a primit o informație care l-a dat peste cap. În timp ce cineva din echipa lui încerca să trimită o parte dintre echipamentele sale cu ajutorul unei aplicații de ride sharing, a realizat că șoferul respectiv a anulat cursa, pe motiv că pasagerul nu s-a prezentat, după ce pusese întregul echipament în portbagaj.

Selly a explicat că el și cei din echipa sa trimit de regulă tot felul de lucuri de la birou la filmare și invers, doar că de acum înainte vor fi mult mai atenți, pentru că au văzut la ce riscuri se supun, mai ales în clipa în care trimit obiecte atât de scumpe. Selly și-a învățat lecția și de data aceasta.

”Fiți atenți ce s-a întâmplat astăzi! Mi-au fo st furate echipamente video de 5000 de euro și ulterior înapoiate. Au fost furate de un șofer de o aplicație ride sharing. Cum s-a întâmplat?! Noi mai trimitem uneori diferite chestii... dacă cineva nu poate ajunge și trebuie să trimită anumite echipamente de la birou la filmare, sau la cineva acasă, mai folosim aplicații de ride sharing care au opțiunea delivery.

Un domn, un șofer, a luat cursa, a venit să ridice echipamentele respective, era o cameră FX3 de vreo 4000 de euro, trepied, microfon, mai multe scule și după ce a plecat de acolo cu bunurile în portbagaj, șoferul a anulat cursa pe motiv că pasagerul nu s-ar fi prezentat”, le-a zis Selly fanilor Instagram.

Citeste si:
Care sunt cele mai bune accesorii și echipamente complementare...
Care sunt cele mai bune...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Februarie 2023 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.